Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Will Smith είχε και προηγούμενο ξέσπασμά στα Oscar - Το χαστούκι σε δημοσιογράφο (βίντεο)

Ο Will Smith είχε και προηγούμενο ξέσπασμά στα Oscar - Το χαστούκι σε δημοσιογράφο (βίντεο)
Ο Will Smith, είχε πει ότι "προσπάθησε να με φιλήσει στο στόμα. Είναι τυχερός που δεν τον χτύπησα με γροθιά. Α, το είπα στην κάμερα αυτό! Όλα καλά!"

Ακόμη ένα περιστατικό με χαστούκι θυμήθηκαν οι χρήστες του twitter με πρωταγωνιστή τον Will Smith το 2012, μετά τον σάλο που προκλήθηκε στην απονομή των Οσκαρ με την γνωστή ατάκα που προσέβαλε την σύζυγο του Τζέιντ, η οποία πάσχει από αλωπεκίαση και για τον λόγο αυτό έχει επιλέξει να ξυρίσει το κεφάλι της.
Το περιστατικό που επανέρχεται στο φως είχε γίνει στη Μόσχα για την πρεμιέρα της ταινίας "Men In Black 3" και ο ηθοποιος έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους έξω από τον κινηματογράφο όταν ένας δημοσιογράφος τον αγκάλιασε κάνοντας κίνηση να τον φιλήσει, με τον ηθοποιό να τραβιέται πίσω και να του λέει "τι πάει στραβά με εσένα", πριν τελικά του δώσει ένα ελαφρύ χαστούκι.
Ο Will Smith, είχε πει ότι "προσπάθησε να με φιλήσει στο στόμα. Είναι τυχερός που δεν τον χτύπησα με γροθιά. Α, το είπα στην κάμερα αυτό! Όλα καλά!".

Στην αυτοβιογραφία του, που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2021, ο ηθοποιός περιγράφει εκτενώς τη φρικτή ενδοοικογενειακή βία που ο ίδιος και τα τρία αδέρφια του έβλεπαν να ασκεί ο πατέρας τους, Γουίλιαμ, στη μητέρα τους, Καρολάιν.
"Όταν ήμουν εννέα χρονών, είδα τον πατέρα μου να χτυπάει τη μητέρα μου στο κεφάλι τόσο δυνατά που κατέρρευσε", γράφει.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης