Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πού κρύβονται οι ανώτατοι Ρώσοι αξιωματούχοι; Σε πυρηνικό καταφύγιο στη Σιβηρία ο Putin

Πού κρύβονται οι ανώτατοι Ρώσοι αξιωματούχοι; Σε πυρηνικό καταφύγιο στη Σιβηρία ο Putin
Η αποκάλυψη ότι ο Putin όπως και μέλη της κυβέρνησής του κρύβονται σε μυστικά πυρηνικά καταφύγια έρχεται σχεδόν ένα μήνα μετά τις περίεργες πτήσεις VIP ρωσικών αεροσκαφών τα οποία απογειώθηκαν από την Μόσχα με κατεύθυνση την Σιβηρία και τα Ουράλια Όρη
Σχετικά Άρθρα

Δίνουν και παίρνουν... τα σενάρια αλλά και τα δημοσιεύματα για το που βρίσκονται οι Ρώσοι αξιωματούχοι μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, σε μυστικά πυρηνικά καταφύγια που βρίσκονται στη Σιβηρία και τα Ουράλια Όρη φέρεται να κρύβονται ανώτατοι Ρώσοι αξιωματούχοι μεταξύ των οποίων, ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Soygu αλλά και ο Ρώσος τσάρος Vladimir Putin.
Ο Ρώσος πρόεδρος φέρεται να έχει βρει καταφύγιο στην πόλη Σουργκούτ της Σιβηρίας ενώ ο υπουργός Άμυνας στην περιοχή Ούφα στα Ουράλια Όρη.
Η απειλή της Μόσχας εναντίον της Δύσης για χρήση πυρηνικών όπλων δεν έχει απομακρυνθεί επισήμως από την «ατζέντα» του Putin, με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» να σχολιάζει ότι, για την ασφάλειά τους, πολλά μέλη της ρωσικής ηγεσίας έχουν βρει καταφύγιο μακριά από τη Μόσχα.

Οι πρόσφατες κινήσεις της κόρης Soygu

Στην αποκάλυψη αυτή προέβησαν ερευνητές της ανεξάρτητης δημοσιογραφικής ομάδας «Bellingcat» τονίζοντας ότι, Ρώσοι αξιωματούχοι βρίσκονται σε υπόγεια πυρηνικά κέντρα ελέγχου και Διοίκησης στην πόλη Ούφα στα Ουράλια Όρη.
Η θεωρία αυτή ενισχύεται και από τις πρόσφατες «κινήσεις» της κόρης του Ρώσου υπουργού Άμυνας.
Η 31χρονη επισκέφθηκε την Ούφα για τρεις ημέρες στις 22 Μαρτίου, εν μέσω φημών ότι ο πατέρας της έχει σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του, και γι΄αυτό το λόγο είχε αρκετές ημέρες να εμφανιστεί δημοσίως.
Η αποκάλυψη ότι ο Putin όπως και μέλη της κυβέρνησής του κρύβονται σε μυστικά πυρηνικά καταφύγια έρχεται σχεδόν ένα μήνα μετά τις περίεργες πτήσεις VIP ρωσικών αεροσκαφών τα οποία απογειώθηκαν από την Μόσχα με κατεύθυνση την Σιβηρία και τα Ουράλια Όρη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης