Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία: Άνοιγμα επτά ανθρωπιστικών διαδρόμων για απομάκρυνση αμάχων - Σύμβουλος Zelensky: Αναμένονται καλές ειδήσεις

Ουκρανία: Άνοιγμα επτά ανθρωπιστικών διαδρόμων για  απομάκρυνση αμάχων - Σύμβουλος Zelensky: Αναμένονται καλές ειδήσεις

«Πιστεύω πως σήμερα ή ίσως αύριο θα ακούσουμε καλές ειδήσεις για την απομάκρυνση των κατοίκων της Μαριούπολης», υπογράμμισε ο Oleksiy Arestovych, σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου V. Zelensky

Σχετικά Άρθρα

Για σήμερα, Σάββατο 2/4, σχεδιάζονται επτά ανθρωπιστικοί διάδρομοι για την απομάκρυνση αμάχων από τις πολιορκημένες περιοχές της Ουκρανίας, όπως ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος της ουκρανικής κυβέρνησης, Iryna Vereshchuk.
Στους σχεδιαζόμενους διαδρόμους περιλαμβάνονται ένας για ανθρώπους που απομακρύνονται με ιδιωτικά μέσα μεταφοράς από τη Μαριούπολη και με λεωφορεία για τους κατοίκους της Μαριούπολης που φεύγουν από το Μπερντιάνσκ, πρόσθεσε η ίδια.

Σύμβουλος Zelensky για Μαριούπολη

Ο σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου V. Zelensky, o Oleksiy Arestovych, δήλωσε πως η Ουκρανία περιμένει καλές ειδήσεις στη διάρκεια του σαββατοκύριακου όσον αφορά την απομάκρυνση αμάχων από τη Μαριούπολη.
Ο Oleksiy Arestovych ανέφερε πως «η αντιπροσωπεία μας πέτυχε μια συμφωνία στην Κωνσταντινούπολη (στη διάρκεια των ουκρανορωσικών ειρηνευτικών συνομιλιών) για απομακρύνσεις αμάχων».
«Πιστεύω πως σήμερα ή ίσως αύριο θα ακούσουμε καλές ειδήσεις για την απομάκρυνση των κατοίκων της Μαριούπολης», υπογράμμισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης