Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Πιθανές καθυστερήσεις πτήσεων στα αεροδρόμια την περίοδο του Πάσχα – Οι λόγοι

Βρετανία: Πιθανές καθυστερήσεις πτήσεων στα αεροδρόμια την περίοδο του Πάσχα – Οι λόγοι
«Αναμένουμε ότι θα υπάρχουν ουρές στις ώρες αιχμής για την περίοδο του Πάσχα», δήλωσεη Karen Dee , εκτελεστική διευθύντρια της Ένωσης Διαχειριστών Αεροδρομίων (ΑΟΑ)

Προειδοποίηση για το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι με μεγάλες καθυστερήσεις στα αεροδρόμια κατά την περίοδο του Πάσχα εξαιτίας της χρόνιας έλλειψης προσωπικού ελέγχων επιβίβασης (check-in), αλλά και των ελλείψεων στο προσωπικό της ασφάλειας αεροδρομίων, έλαβαν οι επιβάτες των αεροπορικών εταιριών στη Βρετανία.
«Αναμένουμε ότι θα υπάρχουν ουρές στις ώρες αιχμής για την περίοδο του Πάσχα», δήλωσε στο BBC, η Karen Dee , εκτελεστική διευθύντρια της Ένωσης Διαχειριστών Αεροδρομίων (ΑΟΑ).
Πρόσθεσε ότι θα πρέπει να γίνουν προσλήψεις υπαλλήλων για την κάλυψη των αναγκών, καθώς οι περιορισμοί εξάπλωσης της COVID-19 καταργούνται, σημειώνοντας ότι μόνο το αεροδρόμιο Χίθροου στο Λονδίνο έχει ανάγκη επιπλέον προσωπικού 12.000 υπαλλήλων.
«Έχουμε αρχίσει τη σχετική διαδικασία πριν από αρκετό χρόνο, αλλά με αυτές τις μεγάλες ανάγκες προσωπικού υπό τις περιοριστικές συνθήκες που υπάρχουν στην αγορά εργασίας, θα απαιτηθεί δυστυχώς αρκετός χρόνος», συμπλήρωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης