Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κάτι τρέχει με τον πρόεδρο: Ο Joe Biden μπέρδεψε ακόμα και... τη γυναίκα του - Την έχρισε «αντιπρόεδρο του Obama»

Κάτι τρέχει με τον πρόεδρο: Ο Joe Biden μπέρδεψε ακόμα και... τη γυναίκα του - Την έχρισε «αντιπρόεδρο του Obama»
Μετά τη γκάφα του προέδρου των ΗΠΑ, ο γερουσιαστής Rony Jackson από το Τέξας ο οποίος υπηρέτησε ως γιατρός στον Λευκό Οίκο επί προεδρίας Trump, ζήτησε την παραίτηση Biden
Σχετικά Άρθρα
Σε νέα γκάφα υπέπεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden καθώς μπερδέυτηκε και έχρισε τη γυναίκα του, αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Obama προκαλώντας νέο γύρο αντιπαραθέσεων με το αντίπαλο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών.
Το νέο του λεκτικό ατόπημα προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, την αντίδραση των Ρεπουμπλικάνων με ορισμένους να ζητούν την παραίτησή του.
Η γκάφα του Biden έγινε σε τελετή για τη ναυπήγηση του τελευταίου πυρηνικού υποβρυχίου του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, «USS Delaware».
Το κοινό άκουσε από τα χείλη του Αμερικανού προέδρου να αποκαλεί τη σύζυγό του αντιπρόεδρο των ΗΠΑ επί προεδρίας του Obama», ένα αξίωμα το οποίο είχε, ως γνωστόν, ο νυν Αμερικανός πρόεδρος επί οκτώ χρόνια.

Την μπέρδεψε με τον εαυτό του 

Όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα «New York Post», αναφερόμενος στην προσφορά της συζύγου του για το έργο «Joining Forces» που ξεκίνησε με τη τέως «Πρώτη Κυρία», Joe Biden είπε:
«Είμαι υπερήφανος για τη δουλειά που έχει κάνει η Gil Biden ως «Πρώτη Κυρία στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Joining Forces initiative» το οποίο ξεκίνησε με την Michelle Obama όταν ήταν αντιπρόεδρος και τώρα συνεχίζεται» είπε χαρακτηριστικά ο Biden.
Λίγη ώρα αργότερα, ο Λευκός Οίκος έστειλε το διορθωμένο κείμενο διευκρινίζοντας ότι η Gil έκανε υπέροχη δουλειά με την Michelle όταν αυτός αυτός αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.
Μετά τη γκάφα του προέδρου των ΗΠΑ, ο γερουσιαστής Rony Jackson από το Τέξας ο οποίος υπηρέτησε ως γιατρός στον Λευκό Οίκο επί προεδρίας Trump, ζήτησε την παραίτηση Biden.
«Ο Biden δεν κυβερνά τη χώρα. Είναι χαμένος και μπερδεμένος. Είναι τελείως χαμένος όταν ανοίγει το στόμα του και συνεχώς τον διορθώνει το επιτελείο του. Πρέπει να παραιτηθεί.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης