Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το νέο αφήγημα απάτη - Ξαφνικά η Ρωσία είναι αδίστακτη, η Ουκρανία οι ήρωες ενώ οι ΗΠΑ δόλια ρίχνουν λάδι στην φωτιά

Το νέο αφήγημα απάτη - Ξαφνικά η Ρωσία είναι αδίστακτη, η Ουκρανία οι ήρωες ενώ οι ΗΠΑ δόλια ρίχνουν λάδι στην φωτιά
Το έγκλημα, η κτηνωδία στην Bucha δυτικά του Κιέβου αποτελεί ξεκάθαρο έγκλημα πολέμου που έστησαν οι ουκρανοί
Σχετικά Άρθρα

Παραδοσιακά η παγκόσμια κοινωνία όταν παραβιάζονται τα σύνορα μιας χώρας σπεύδει να ταχθεί με τον αμυνόμενο.
Η Ρωσία εισέβαλλε στην Ουκρανία άρα ο εισβολέας είναι η Ρωσία και ο αμυνόμενος η Ουκρανία.
Εκ των πραγμάτων λοιπόν η παγκόσμια κοινωνία θα ταχθεί υπέρ του αμυνόμενου ανεξαρτήτως εάν η ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας είχε βάσιμα στοιχεία…
Άπαξ και είναι επιτιθέμενη χώρα η Ρωσία δεν μπορεί να κερδίσει την διεθνή κοινή γνώμη…
Την ίδια στιγμή όμως και ο εβραϊκής καταγωγής Zelensky ο Ουκρανός Πρόεδρος τυγχάνει παγκόσμιας προβολής και υποστήριξης αυτός ο πολιτικός κλόουν εμφανίζεται ως προστάτης της Ουκρανίας αλλά είναι ένας αδίστακτος πολιτικός που παίζει ίσως από τα πλέον βρώμια παιχνίδια του σύγχρονου κόσμου χρησιμοποιεί τις ουκρανικές δυνάμεις για εκκαθαρίσεις, σκηνοθετεί σφαγές τύπου Bucha δυτικά του Κιέβου, ενώ έχει θέσει εκτός νόμου 10 πολιτικά κόμματα… αλλά η δύση τα βρήκε όλα αυτά φυσιολογικά.
Σε αυτό το σκηνικό οι ΗΠΑ ως μεγάλη υπερδύναμη ακόμη και εάν έχει ανίκανο Πρόεδρο τον Biden αντί να προσπαθεί να εκτονώσει την κατάσταση ρίχνει λάδι στην φωτιά….
Στην Δύση το καθεστώς του Κιέβου της Ουκρανίας ότι αναφέρει παρουσιάζεται ως μη αμφισβητήσιμο και ότι υποστηρίζει η Ρωσία είναι εκ των προτέρων ψευδές ή δόλιο.
Η μεγάλη σφαγή στην Bucha δυτικά του Κιέβου με τους 410 νεκρούς – άγρια δολοφονημένους – παρουσιάστηκε από την Ουκρανία ως έγκλημα πολέμου της Ρωσίας και οι ΗΠΑ αντί να διερευνήσουν την πραγματικότητα έσπευσαν να επιβάλλουν κυρώσεις…
Η υπόθεση θυμίζει Σαντάμ Χουσείν έχει χημικά και πρέπει να εξοντωθεί… ο Χουσείν στο Ιράκ κατέρρευσε, συνελήφθη τον κρέμασαν με συνοπτικές διαδικασίες αλλά… μετά θάνατον αποδείχθηκε ότι το Ιράκ δεν διέθετε χημικά…
Επίσης χρόνια μετά αποκαλύφθηκε ότι την προπαγάνδα για τα χημικά το έστησαν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ η CIA που μαζί με τον αμερικανικό στρατό επινόησαν ένα αφήγημα απάτη…

Ποιο το αφήγημα απάτη στην Ουκρανία;

Το νέο αφήγημα είναι ότι η αδίστακτη Ρωσία επιτίθεται σε μια φιλειρηνική χώρα… αυτό είναι το αστείο αφήγημα της Δύσης με τις ΗΠΑ να υπονομεύουν την ειρηνευτική προσπάθεια και να συντηρούν τον πόλεμο.
Οι δημοκρατικοί στις ΗΠΑ έχουν παράδοση να εφευρίσκουν πολέμους στο εξωτερικό για να εκτονώνουν τις αποτυχίες των προέδρου τους.

Το αδίστακτο καθεστώς της Ουκρανίας

Το Ουκρανικό καθεστώς συντήρησε επί χρόνια την ένοπλή σύγκρουση στην Ανατολική Ουκρανία.
Έχει διερωτηθεί κανείς γιατί τα τάγματα Azov δρούσαν στην περιοχή του Donbass;
Τόσο το Donbass στην Ανατολική Ουκρανία όσο και η Κριμαία νότια έχουν ένα κοινό στοιχείο το 80% των πολιτών είναι ρωσώφωνοι και επιθυμούσαν εδώ και χρόνια αυτοδιάθεση.
Τι είχε συμβεί όλα αυτά τα χρόνια στο Donbass λίγοι γνωρίζουν… τα τάγματα εφόδου συνεπικουρούμενα από τις ειδικές δυνάμεις της Ουκρανίας προέβαιναν σε εκκαθαρίσεις στο Donbass και έτσι εξηγείται γιατί στις περιοχές Donetsk και Luhansk οι πολίτες με την πρώτη ευκαιρία ζήτησαν να ανεξαρτητοποιηθούν.
Πως εξηγείται που ο Zelensky ο κατά τα άλλα δημοκράτης Ουκρανός πρόεδρος απαγόρευσε 10 πολιτικά κόμματα από την Ουκρανία με πρόσχημα ότι είναι φιλορωσικά;
Πως εξηγούνται τα βάναυσα και αποτρόπαια των ουκρανών στρατιωτών όπου είχαν συλλάβει ρώσους στρατιώτες μικρής ηλικίας και ενώ τους είχαν δέσει τους πυροβολούσαν στα πόδια για να πεθάνουν από την αιμορραγία;
Πως εξηγούνται φαινόμενα βεβήλωσης νεκρών σε ακραίο επίπεδο όπου Ουκρανοί όπως αποδείχθηκε είχαν σκοτώσει ρώσους στρατιώτες και έκλεβαν τα κινητά τους, καλούσαν τις μητέρες των νεκρών στρατιωτών και τις χλεύαζαν.

Φθάνοντας στην κτηνωδία της Bucha

Η αδυναμία του καθεστώτος του Κιέβου να διασφαλίσει τον κατάλληλο έλεγχο και προστασία των όπλων έχει οδηγήσει σε αχαλίνωτες αυθόρμητες συμμορίες που επιδίδονται σε λεηλασίες, ληστείες και τρόμο.
Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις εγκατέλειψαν εντελώς την Bucha στις 30 Μαρτίου και «αποδείξεις εγκλημάτων» εμφανίστηκαν μετά από 4 ημέρες, όταν στρατιώτες και η Ασφαλεία της Ουκρανίας έφτασαν στην πόλη.
Στις 31 Μαρτίου, ο δήμαρχος της Bucha, Anatoly Fedoruk, στο μήνυμά του επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρχαν Ρώσοι στρατιώτες στην πόλη, χωρίς να αναφέρει τους κατοίκους της περιοχής που πυροβολήθηκαν στους δρόμους.
Ξαφνικά 4 ημέρες μετά την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων… αποκαλύφθηκαν 410 νεκροί βάναυσα σκοτωμένοι.
Η βασική εκδοχή είναι ότι τις σφαγές τις έκαναν οι ουκρανικές δυνάμεις εκκαθάρισης, σκότωσαν εν ψυχρώ όσους ουκρανούς συνεργάστηκαν με τις ρωσικές δυνάμεις και σκηνοθέτησαν την σφαγή ώστε να ενοχοποιήσουν την Ρωσία.
Είναι ξεκάθαρο ότι από τα video και οι εικόνες που παρουσιάστηκαν μοιάζουν με σκηνοθεσία… με ένα στόχο να παρουσιάσουν την Ρωσία ότι προβαίνει σε κτηνωδίες…
Πως εξηγείται ότι η Ρωσία έχει μεταφέρει εκατοντάδες τόνους τροφίμων σε διάφορες ουκρανικές πόλεις για να στηρίξει τους αμάχους;

Σίγουρα η Ρωσία ως επιτιθέμενη έχει σκοτώσει και αμάχους και αθώους ανθρώπους.
Εάν αυτό δεν ειπωθεί θα είναι απόκρυψη της αυταπόδεικτης αλήθειας.
Όμως το έγκλημα, η κτηνωδία στην Bucha δυτικά του Κιέβου αποτελεί ξεκάθαρο έγκλημα πολέμου που έστησαν οι ουκρανοί.
Μόνο από την στάση των ΗΠΑ προδίδονται χωρίς να διεξαχθεί έρευνα που να αποκαλύψει την αλήθεια οι ΗΠΑ είχαν έτοιμες τις νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας.
Το παιχνίδι τρόμου είναι στημένο δόλια.
Το αφήγημα όμως δεν πείθει προσομοιάζει σαν τα εμβόλια λίγη αλήθεια και πολύ απάτη….
FPaK409XIAM1X3y.jpg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης