Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Η Βόρεια Κορέα θα χτυπήσει με πυρηνικά την Νότια Κορέα αν εκείνη επιτεθεί πρώτη» προειδοποιεί η αδελφή του Kim Yung un

«Η Βόρεια Κορέα θα χτυπήσει με πυρηνικά την Νότια Κορέα αν εκείνη επιτεθεί πρώτη» προειδοποιεί η αδελφή του Kim Yung un
Τα συγκεκριμένα σχόλια της Kim Yo Jong, της ισχυρής αδερφής του ηγέτη Yonh un, έρχονται αφότου ο υπουργός Άμυνας της Νότιας Κορέας είπε ότι ο στρατός της χώρας του έχει πυραύλους που θα μπορούσαν «με ακρίβεια και γρήγορα να χτυπήσουν οποιονδήποτε στόχο» στη Βόρεια Κορέα
Η Βόρεια Κορέα απείλησε ευθέως ότι θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα για να χτυπήσει τη Νότια Κορέα, εάν αυτή εξαπολύσει πρώτη επίθεση.
Τα συγκεκριμένα σχόλια της Kim Yo Jong, της ισχυρής αδερφής του ηγέτη Yonh un, έρχονται αφότου ο υπουργός Άμυνας της Νότιας Κορέας είπε ότι ο στρατός της χώρας του έχει πυραύλους που θα μπορούσαν «με ακρίβεια και γρήγορα να χτυπήσουν οποιονδήποτε στόχο» στη Βόρεια Κορέα .
Η κυρία Kim, ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος, είπε ότι ήταν «πολύ μεγάλο λάθος» για τονSuh Wook να κάνει τις εν λόγω παρατηρήσεις, σύμφωνα με το KCNA, ένα κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.
Η Πιονγκγιάνγκ αντιτίθεται στον πόλεμο, ο οποίος θα αφήσει τη χερσόνησο σε ερείπια, και δεν θεωρεί τη Νότια Κορέα ως τον κύριο εχθρό της, είπε επίσης η ίδια την Τρίτη 5/4.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης