Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Λετονία «πάγωσε» τις περιουσίες Ρώσων ύψους 100 εκατ. ευρώ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Λετονία «πάγωσε» τις περιουσίες Ρώσων ύψους 100 εκατ. ευρώ
«Όπως ενημέρωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Janis Bordans, η αξία της ακίνητης περιουσίας που δέσμευσε η Λετονία και σχετίζεται με Ρώσους πολίτες στον κατάλογο των κυρώσεων ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ», αναφέρει η έκθεση

Η αξία της ακίνητης περιουσίας που ανήκει σε Ρώσους, τη δυνατότητα διάθεσης των οποίων είχε παγώσει η Λετονία μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία, ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ, ανέφερε την Τετάρτη 6/4 η ειδησεογραφική πύλη rus.lsm.lv.
«Όπως ενημέρωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Janis Bordans, η αξία της ακίνητης περιουσίας που δέσμευσε η Λετονία και σχετίζεται με Ρώσους πολίτες στον κατάλογο των κυρώσεων ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ», αναφέρει η έκθεση.
Ο επικεφαλής του τμήματος ισχυρίστηκε ότι ο αριθμός αυτός θα μπορούσε να αυξηθεί.
Όπως σημείωσε ο υπουργός, δεν έχουν ακόμη υποβληθεί στοιχεία για την περιουσία των νομικών προσώπων, τα οποία, κατά την άποψή του, μπορεί να είναι ακόμη πιο πολύτιμα.
Αυτά τα περιουσιακά στοιχεία μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν διάφορα επικίνδυνα εμπορεύματα στα λιμάνια της Λετονίας, τα οποία η Λετονία «θα πρέπει να φροντίζει ιδιαίτερα», σύμφωνα με τον Bordans.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης