Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απέτυχαν ΗΠΑ και Γερμανία να επιβάλλουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό – Τι αποφάσισε το Εφετείο των ΗΠΑ και η Bundestag

Απέτυχαν ΗΠΑ και Γερμανία να επιβάλλουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό – Τι αποφάσισε το Εφετείο των ΗΠΑ και η Bundestag
Η προπαγάνδα που κυριάρχησε το τελευταίο διάστημα εμβολιάσου για να διασωθείς… αρχίζει να ξεθωριάζει πρόκειται για νίκη της λογικής και της κανονικότητας απέναντι στις μιαρές και απαράδεκτες πολιτικές υποχρεωτικότητας των εμβολίων.

Το Εφετείο των ΗΠΑ ακυρώνει την εντολή του Προέδρου J. Biden για το εμβόλιο COVID-19 που αφορά ομοσπονδιακούς υπαλλήλους και αποτελεί ένα σκληρό χτύπημα στις πολιτικές του αμερικανού Προέδρου που εκ των πραγμάτων κρίθηκαν αναποτελεσματικές.
Την ίδια στιγμή οι δημοσκοπήσεις – ούτε μιας εξαιρουμένης – δείχνουν ότι οι αποδοκιμασίες για τον Biden αυξάνονται.
Η δημοσκόπηση της Rasmussen δείχνει ότι οι αρνητικές ψήφοι για τις πολιτικές Biden φθάνουν στο 55% έναντι 43% των θετικών ψήφων δηλαδή οι αρνητικές ψήφοι είναι 12% υψηλότερες ενώ έχουν καταγραφεί και 15%.
Το κλίμα απογοήτευσης ακόμη και στους κόλπους των δημοκρατικών αυξάνεται…
Σκληρό χτύπημα δέχθηκε και ο Γερμανός Καγκελάριος Scholz αφού πρόταση του να καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στους άνω των 60 ετών καταψηφίστηκε από την Γερμανική βουλή…
Η προπαγάνδα που κυριάρχησε το τελευταίο διάστημα εμβολιάσου για να διασωθείς… αρχίζει να ξεθωριάζει πρόκειται για νίκη της λογικής και της κανονικότητας απέναντι στις μιαρές και απαράδεκτες πολιτικές υποχρεωτικότητας των εμβολίων.

Ποια η απόφαση του Εφετείου των ΗΠΑ;

Σύμφωνα με τον νόμο περί μεταρρύθμισης της δημόσιας υπηρεσίας του 1978, η διαδικασία για τους ομοσπονδιακούς εργαζομένους που αντιμετωπίζουν δυσμενείς ενέργειες μπορεί να προσφύγουν σε μια οντότητα που ονομάζεται Συμβούλιο Προστασίας Συστημάτων Αξιοκρατίας, το οποίο αποφασίζει εάν ο εργαζόμενος λειτούργησε ορθά.
Εάν ο εργαζόμενος κερδίσει, η υπηρεσία πρέπει να τον αποκαταστήσει ή να λάβει άλλα μέτρα.
Το θέμα ξεκίνησε με ένα εκτελεστικό διάταγμα της 9ης Σεπτεμβρίου 2021, σύμφωνα με το οποίο απαίτησαν από τους ομοσπονδιακούς εργαζόμενους να κάνουν εμβόλιο για τον COVID-19 με το επιχείρημα ότι θα βοηθούσε στην «επιβράδυνση της εξάπλωσης» του ιού που προκαλεί το COVID-19.
Ωστόσο η Omicron εκτόπισε τη Delta στα τέλη του 2021.
Τα εμβόλια δεν σταμάτησαν τη μετάδοση και παρείχαν ελάχιστη προστασία έναντι της μόλυνσης, αλλά η κυβέρνηση Biden δεν έχει αποσύρει διάφορες εντολές υποχρεωτικότητας.
Η μήνυση κατά της εντολής κατατέθηκε από την Feds for Medical Freedom, μια ομάδα αποτελούμενη από ομοσπονδιακούς εργαζόμενους, οι οποίοι είπαν ότι η εντολή πιθανότατα υπερέβαινε τις εξουσίες του προέδρου.

Η Bundestag απέρριψε πρόταση του Scholz για υποχρεωτικό εμβολιασμό

Οι Γερμανοί νομοθέτες απορρίπτουν το νομοσχέδιο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό εξέλιξη που αποτελεί ισχυρό χτύπημα στον καγκελάριο Scholz
Σημαντικό πλήγμα για τον Γερμανό Καγκελάριο Scholz, επιφύλασσε η Bundestag που απέρριψε ένα νομοσχέδιο που θα καθιστούσε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά του COVID για όλους τους Γερμανούς άνω των 60 ετών.
Ο Scholz είχε καταφέρει να δημιουργήσει ευρεία υποστήριξη για το νομοσχέδιο μεταξύ των μελών του συνασπισμού του, αλλά όταν ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας, 378 από τους 683 βουλευτές καταψήφισαν το νομοσχέδιο, ενώ μόνο 296 ψήφισαν υπέρ.
Η αποτυχία της ψηφοφορίας προκάλεσε επευφημίες από τους βουλευτές του εθνικιστικού AfD.

Ο καγκελάριος ήρε όλα τα εμπόδια για την ψηφοφορία, κάλεσε ακόμη και την υπουργό Εξωτερικών του, Annalena Baerbock, να αποχωρήσει από μια συνεδρίαση του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες για να επιστρέψει για την ψηφοφορία.
Εάν το νομοσχέδιο είχε ψηφιστεί, ήταν ξεκάθαρο ποιο θα ήταν το επόμενο βήμα του Scholz.
Ο Καγκελάριος σχεδίαζε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους τους ενήλικες.

Οι περισσότερες δυτικές χώρες έχουν αντιταχθεί ξεκάθαρα στις απαιτήσεις υποχρεωτικού εμβολιασμού (αν και η κυβέρνηση Biden στις ΗΠΑ προσπάθησε να αναγκάσει εκατομμύρια εργαζομένους είτε να εμβολιαστούν είτε να διακινδυνεύσουν να χάσουν τη δουλειά τους ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου που χαρακτήρισε τις εκτελεστικές εντολές του Biden αντισυνταγματικές).
Αλλά ο Καγκελάριος Scholz σχεδίαζε να επιβάλλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, εφόσον η Bundestag ενέκρινε το σχέδιο του... μετά από αυτό το ράπισμα... ο υποχρεωτικός εμβολιασμός κατέρρευσε ως ιδέα... 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης