Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αυστραλία: Εκλογές στις 21/5 προκήρυξε ο Scott Morrison - Δύσκολες προκλήσεις τα επόμενα χρόνια

Αυστραλία: Εκλογές στις 21/5 προκήρυξε ο Scott Morrison - Δύσκολες προκλήσεις τα επόμενα χρόνια
«Αυτές οι εκλογές αφορούν εσάς, κανέναν άλλο», δήλωσε ο Scott Morrison
Σχετικά Άρθρα

Στις 21 Μαΐου θα κληθούν στις κάλπες περίπου 17 εκατ. αυστραλοί ψηφοφόροι για να αναδείξουν τα μέλη της Βουλής και της μισής Γερουσίας, ενώ ο αρχηγός του κόμματος που θα επικρατήσει θα ονομαστεί ομοσπονδιακός πρωθυπουργός.
«Αυτές οι εκλογές αφορούν εσάς, κανέναν άλλο», δήλωσε ο Scott Morrison, ο οποίος επιδιώκει να γίνει ο πρώτος πρωθυπουργός που θα εξασφαλίσει δεύτερη συναπτή θητεία, όμως σύμφωνα με τις μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις, φαίνεται πως οδηγείται σε ήττα από την κεντροαριστερά.
Ο Scott Morrison στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου αναγνώρισε ότι οι Αυστραλοί πέρασαν πολύ δύσκολη περίοδο και υπογράμμισε ότι η χώρα «θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει πολύ δύσκολες προκλήσεις τα χρόνια που θα έρθουν».
Αν και στην Αυστραλία το ποσοστό της ανεργίας βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων τριών δεκαετιών και η οικονομία ανακάμπτει, ο Scott Morrison επικρίνεται για τη διαχείριση των πυρκαγιών και των πλημμυρών, αλλά και της πανδημίας, κυρίως για τις καθυστερήσεις στον εμβολιασμό του πληθυσμού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης