Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πόλεμος - Ουκρανία: Νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας από τον Καναδά

Πόλεμος - Ουκρανία: Νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας από τον Καναδά
Οι σημερινές 11/4 κυρώσεις περιλαμβάνουν περιοριστικά μέτρα σε 33 οντότητες του ρωσικού αμυντικού τομέα, οι οποίες παρέχουν βοήθεια στον ρωσικό στρατό στον πόλεμο, ανέφερε η κυβέρνηση σε ανακοίνωσή της

Ο Καναδάς ανακοίνωσε ότι επιβάλλει κυρώσεις σε εταιρείες του αμυντικού τομέα της Ρωσίας καθώς και ότι μελετά επιλογές για πρόσθετα μέτρα σε απάντηση στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
Οι σημερινές 11/4 κυρώσεις περιλαμβάνουν περιοριστικά μέτρα σε 33 οντότητες του ρωσικού αμυντικού τομέα, οι οποίες παρέχουν βοήθεια στον ρωσικό στρατό στον πόλεμο, ανέφερε η κυβέρνηση σε ανακοίνωσή της.
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση αυτή, την οποία επικαλείται το Reuters, «αυτές οι οντότητες έχουν παράσχει έμμεση ή άμεση υποστήριξη στον ρωσικό στρατό και ως εκ τούτου είναι συνένοχοι στον πόνο και τα βάσανα που προκαλεί ο παράλογος πόλεμος του Βλαντίμιρ Πούτιν στην Ουκρανία».
«Ο Καναδάς συνεχίζει να παρακολουθεί την κατάσταση, να συντονίζει τις ενέργειές του με τους διεθνείς εταίρους του και να διερευνά επιλογές για νέα μέτρα», προστίθεται.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης