Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκάλυψη σοκ: Τα εμβόλια mRNA προκαλούν σοβαρές φλεγμονές στην καρδιά και καρκίνους

Αποκάλυψη σοκ: Τα εμβόλια mRNA προκαλούν σοβαρές φλεγμονές στην καρδιά και καρκίνους
Η πρωτεΐνη ακίδας που φέρουν τα εμβόλια mRNA προκαλεί παθολογικές αλλαγές στο σώμα - Μπορεί να προκαλέσει θρόμβωση

Τα εμβόλια mRNA παράγουν μια ισχυρή πρωτεΐνη που πιθανόν να προκαλεί θρόμβους, φλεγμονές στην καρδιά και καρκίνους αναφέρει ο Dr. Ryan Cole
Τα εμβόλια Pfizer και Moderna για τον COVID-19 είναι τα μόνα εμβόλια mRNA που έχουν εγκριθεί για χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Τα εμβόλια της Johnson & Johnson για τον COVID-19 χρησιμοποιούν έναν ιικό φορέα, μια τροποποιημένη εκδοχή ενός ιού, για να καθοδηγήσουν τα κύτταρα να παράγουν αντισώματα.
Ο Cole είναι παθολόγος και στα 18 χρόνια έχει εξετάσει περίπου 500.000 ασθενείς στην καριέρα του.

«Σε φυσιολογικό mRNA, έχετε κύτταρα που στέλνουν μηνύματα όλη την ημέρα… το mRNA γενικά διασπάται μέσα σε λίγα λεπτά έως ίσως μία ή δύο ώρες.
Τα εμβόλια mRNA παράγουν μια ισχυρή πρωτεΐνη ακίδας, που πιθανόν να προκαλεί θρόμβους, φλεγμονές στην καρδιά και καρκίνους.
Τα εμβόλια μειώνουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα, κάτι που δεν είναι καλό γιατί άλλα πράγματα – καρκίνους και ιούς που ξυπνούν».
Ο Cole έχει αναφέρει ότι έχει καταγραφεί αύξηση στους καρκίνους που δεν έπρεπε να δει.
Οι θρόμβοι επιμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τον εμβολιασμό.
Ωστόσο, όταν εξέφρασε τις ανησυχίες του, καμία κυβερνητική υπηρεσία δεν ήταν διατεθειμένη να εξετάσει αυτό το εύρημα.
Επί του παρόντος, ο Cole εξετάζει περίπου 40.000 βιοψίες ετησίως και η άποψη του ευθυγραμμίζεται με τον τον Dr. Malone, βασικό συντελεστή στην τεχνολογία εμβολίων mRNA.
Ο Malone, σε άρθρο που δημοσιεύτηκε από τους The Epoch Times στις 11 Απριλίου, είχε αναφέρει ότι το «mRNA» από τα εμβόλια Pfizer και Moderna δεν είναι πραγματικά mRNA.
«Αυτά τα μόρια έχουν γενετικά στοιχεία παρόμοια με εκείνα του φυσικού mRNA, αλλά είναι σαφώς πολύ πιο ανθεκτικά στα ένζυμα που φυσιολογικά οικοδομούν το φυσικό mRNA, φαίνεται να είναι ικανά να παράγουν υψηλά επίπεδα πρωτεΐνης για παρατεταμένες περιόδους και φαίνεται να αποφεύγουν τους κανονικούς ανοσολογικούς μηχανισμούς. για την εξάλειψη των κυττάρων που παράγουν ξένες πρωτεΐνες που κανονικά δεν παρατηρούνται στο σώμα», είπε ο Malone.

«Η επιστήμη έδειξε ότι δεν ήταν ο ιός που προκαλούσε ενδοθηλιακή βλάβη και οδήγησε σε βλάβες οργάνων, όπως στην καρδιά, το ήπαρ και τα νεφρά ασθενών με COVID-19.
Μάλλον, ήταν η πρωτεΐνη ακίδας που εγχύθηκε σε ένα πρόγραμμα εμβόλων γενετικής θεραπείας» ανέφερε άλλος επιστήμονας.

Ορισμένες μελέτες έδειξαν ότι η πρωτεΐνη ακίδας που προκαλείται από το εμβόλιο παραμένει στα ανθρώπινα σώματα.

Τι έδειξε μελέτη του Stanford

Μια μελέτη του Stanford από την Katharina Röltgen και άλλους έδειξε ότι η συνθετική αλληλουχία παραμένει για τουλάχιστον 60 ημέρες.
Μια μελέτη του Harvard από την Alana Ogata και άλλους έδειξε ότι η πρωτεΐνη ακίδας θα μπορούσε να παραμένει για εβδομάδες.
Ο Γερμανός καθηγητής, ο Dr. Arne Burkhardt, διαπίστωσε στη μελέτη αυτοψίας του ότι η πρωτεΐνη ακίδας θα μπορούσε να παραμείνει στο ανθρώπινο σώμα έως και 128 ημέρες.

«Και η πρωτεΐνη ακίδας που φέρουν τα εμβόλια mRNA προκαλεί παθολογικές αλλαγές στο σώμα.
Μπορεί να προκαλέσει θρόμβωση».
«Ακούμε αυτούς τους νέους ανθρώπους να πεθαίνουν από θρόμβους, μικροθρόμβους, όχι κανονικούς τύπους θρόμβων. Πρόκειται για έναν μοναδικό τύπο θρόμβου που επιμένει, πνίγει το σώμα του οξυγόνου, πνίγει μέρη του σώματος, φλεγμονή της καρδιάς, προκαλεί καρδιακές προσβολές, προκαλεί εγκεφαλικά, προκαλεί καρκίνους σε νεαρές ηλικιακές ομάδες…
Ασυνήθιστα πράγματα που δεν πρέπει να συμβαίνουν και πιθανότατα σχετίζονται με μια συνθετική, γενετικά τροποποιημένη αλληλουχία που βάζουμε στο σώμα δισεκατομμυρίων ανθρώπων».

Ο Dr Cole είπε ότι τα κύτταρά μας έχουν μηχανισμούς επιδιόρθωσης του DNA, αλλά το DNA δεν μπορεί να επιδιορθωθεί όταν η πρωτεΐνη ακίδας εισέλθει στον πυρήνα των Τ-κυττάρων, ένα από τα σημαντικά λευκά αιμοσφαίρια που παίζει κεντρικό ρόλο στο ανοσοποιητικό σύστημα.

«Μια μελέτη από τη Σουηδία το δείχνει αυτό», είπε ο Cole, αναφερόμενος σε μια πρόσφατη μελέτη που δείχνει ότι το mRNA από το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer μπορεί να εισέλθει στα ανθρώπινα ηπατικά κύτταρα και να μετατραπεί σε DNA μέσα στον πυρήνα.
«Τώρα το κύτταρο, το DNA δεν μπορεί να επιδιορθωθεί.
Έτσι το κύτταρο θα κάνει ένα από τα δύο πράγματα, είτε θα αντιδράσει, αυτό ονομάζεται απόπτωση, είτε θα μεταλλαχθεί.
Και εξελίσσεται σε ένα άτυπο κακοήθη κύτταρο».

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στις 15 Απριλίου διαπίστωσε επίσης ότι τα εμβόλια mRNA «προωθούν τη διαρκή σύνθεση της πρωτεΐνης ακίδας SARS-CoV-2» και «η πρωτεΐνη ακίδας είναι νευροτοξική και βλάπτει τους μηχανισμούς επιδιόρθωσης του DNA».

Τι αναφέρουν τα κέντρα ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) αναφέρουν ότι τα εμβόλια mRNA του COVID-19 δεν θα επηρεάσουν ούτε θα αλληλεπιδράσουν με το DNA, ούτε το mRNA και η πρωτεΐνη ακίδας θα διαρκέσουν πολύ στο σώμα.

«Το mRNA δεν εισέρχεται ποτέ στον πυρήνα του κυττάρου όπου βρίσκεται το DNA μας (γενετικό υλικό), επομένως δεν μπορεί να αλλάξει ή να επηρεάσει τα γονίδιά μας», αναφέρουν τα CDC.
«Τα κύτταρά μας διασπούν το mRNA και το καταστρέφουν μέσα σε λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό.
Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι η πρωτεΐνη ακίδας, όπως και άλλες πρωτεΐνες που δημιουργεί το σώμα μας, μπορεί να παραμείνει στο σώμα έως και μερικές εβδομάδες».

Διαπλεκόμενα Κυβερνητικά και Εταιρικά Συμφέροντα

Ο Dr Cole είπε ότι οι φαρμακευτικές εταιρίας υγείας των εμβολίων και οι κυβερνητικές υπηρεσίες υγείας γνώριζαν για τα προβλήματα των εμβολίων mRNA, αλλά το απέκρυψαν λόγω των αλληλένδετων συμφερόντων τους.

«Γνωρίζουμε τα προβλήματα διαμόρφωσης του ανοσοποιητικού συστήματος από το 2006»
«Υπάρχει λόγος που η Moderna δεν είχε φέρει ποτέ στην αγορά ένα προϊόν mRNA.
Είχαν γίνει δοκιμές για γενετικές διαταραχές.
Θα χρησιμοποιούσαν αυτή τη μέθοδο για γονιδιακή τροποποίηση.
Δεν βγήκε ποτέ στην αγορά γιατί υπήρχαν πάντα πάρα πολλές παρενέργειες»

Η Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ ή (FDA)] δωροδοκείται από τις φαρμακευτικές εταιρείες.
Σχεδόν το ήμισυ των εσόδων του FDA προέρχονται από τις φαρμακευτικές εταιρίες».
«Το CDC έχει 57 με 58 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εμβολίων…
Πιστεύετε ότι ενδιαφέρονται να μιλήσουν άσχημα για οποιοδήποτε εμβόλιο;
Φυσικά και όχι.

«Το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) κατέχει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την πρωτεΐνη ακίδας και την αλληλουχία, και χορήγησαν άδεια στη Moderna.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο του FDA, για το οικονομικό έτος 2019, το 54% του προϋπολογισμού του χορηγήθηκε από τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό.
Το υπόλοιπο 44%, ή 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια, καταβλήθηκε από τα τέλη χρήσης του κλάδου.

Το CDC παραθέτει στον ιστότοπό του περισσότερες από 60 τεχνολογίες σε «εμβόλια» για αδειοδότηση και συνεργασία.
Ο FDA έχει επίσης το δικό του πρόγραμμα μεταφοράς τεχνολογίας
«Κάθε χρόνο, εκατοντάδες νέες εφευρέσεις γίνονται στα εργαστήρια NIH και CDC.
Εννέα Ινστιτούτα ή Κέντρα NIH (IC) μεταφέρουν εφευρέσεις NIH και CDC μέσω αδειών στον ιδιωτικό τομέα για περαιτέρω έρευνα και ανάπτυξη και ενδεχόμενη εμπορευματοποίηση», δήλωσε το NIH.
Οι πρότυπες συμφωνίες αδειοδότησης δείχνουν ότι αυτές οι υπηρεσίες υγείας ζητούν δικαιώματα για τη μεταφορά των τεχνολογιών τους.

Σύμφωνα με τον Axios, τον Μάιο του 2020, ο τότε διευθυντής του NIH Φράνσις Κόλινς είπε: «Έχουμε κάποιο συγκεκριμένο μερίδιο στην πνευματική ιδιοκτησία» πίσω από το εμβόλιο της Moderna κατά του κορωνοϊού.
«Μιλώντας με τις εταιρείες, δεν ακούω καμία από αυτές να λέει ότι πιστεύει ότι από το εμβόλιο κερδίζει χρήματα».
«Κανείς δεν το βλέπει αυτό ως τρόπο να βγάλει δισεκατομμύρια δολάρια».

Ο Dr. Ryan Cole ανέφερε ότι αν ήταν υπεύθυνος, θα είχε διαχειριστεί το ζήτημα του COVID σύμφωνα με τη Διακήρυξη του Great Barrington.
«Προστατεύουμε τους ευάλωτους.
Ξέραμε ποιους επρόκειτο να επηρεάσει αμέσως.
Κρατάμε τα σχολεία ορθάνοιχτα.
Δεν κλειδώνουμε κανέναν.
Εστιάζουμε στις πρώιμες θεραπείες.
Ξέραμε από το SARS COVID-1 ότι οι χλωροκίνες δρουν ενάντια σε αυτήν την οικογένεια ιών.
Πηγαίνουμε σε παλαιά επαναχρησιμοποιημένα φάρμακα όπως κάνουμε πάντα με κάθε νέα ασθένεια.
Αντιμετωπίζουμε έγκαιρα.
Αναγνωρίζουμε όσους έχουν αναρρώσει από τον COVID με φυσική ανοσία.
Και δεν κάνουμε αυτό που κάναμε.
Ποτέ δεν αφήνεις τη θεραπεία να είναι χειρότερη από την ίδια την ασθένεια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης