Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Χάαλαντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ένα deal 20 εκατομμυρίων που δεν έκλεισε ποτέ!

Ο Χάαλαντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ένα deal 20 εκατομμυρίων που δεν έκλεισε ποτέ!
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ προβάρει τα γαλάζια της Σίτι, σύμφωνα με πληροφορίες από το Νησί. Όμως αν ο Εντ Γούντγουορντ είχε ακούσει τον Σόλσκιερ το 2019 και είχε κλείσει το deal με την πλευρά του Νορβηγού, τότε πιθανότατα θα ήταν ήδη κάτοικος Μάντσεστερ αλλά στο κόκκινο στρατόπεδο.

Τι άλλο να κάνει πια αυτός ο άνθρωπος για να γίνει ακόμα πιο ανεπιθύμητος στη μεγαλύτερη μερίδα των φίλων της Γιουνάιτεντ; Ακόμα και τώρα που έχει αποχωρήσει από το προσκήνιο και τα διοικητικά του καθήκοντα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας τα πεπραγμένα της θητείας του και το λιγότερο που προκαλούν είναι … εκνευρισμό.

Το «βαρύ κανόνι» της Ντόρτμουντ και ένας από τους νεαρούς αθλητές που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει για πολλά χρόνια στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, ο Έρλινγκ Χάαλαντ, αναμένεται το καλοκαίρι να μετακομίσει για άλλες πολιτείες, πιο «φανταχτερές». Πιθανότερη επιλογή αυτή τη στιγμή αποτελούν οι «Πολίτες», με τους Άραβες να του δίνουν «γη και ύδωρ» για να πει το πολυπόθητο «Ναι» σε ένα deal που θα βγουν όλοι ευνοημένοι.

Διαβάστε περισσότερα στοBNSports 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης