Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η κρυφή αγαπημένη του Putin εμφανίστηκε σε φεστιβάλ - Οι φήμες για διαφυγή σε σαλέ της Ελβετίας και τα 4 παιδιά με τον Ρώσο

Η κρυφή αγαπημένη του Putin εμφανίστηκε σε φεστιβάλ - Οι φήμες για διαφυγή σε σαλέ της Ελβετίας και τα 4 παιδιά με τον Ρώσο
Η 38χρονη παρουσίασε φεστιβάλ ρυθμικής γυμναστικής, στην οποία συμμετείχε στρατιωτική χορωδία με τραγούδια της Σοβιετικής Ένωσης, ενώ εμφανές ήταν και το ρωσικό στρατιωτικό σύμβολο «Ζ»

Η Kabaeva, η πρώην πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, που είναι γνωστή και ως… ερωμένη του Βλαντίμιρ Πούτιν έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση, μετά τις φήμες ότι κρυβόταν σε ελβετικό σαλέ, από τη στιγμή που η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία.
Η 38χρονη παρουσίασε φεστιβάλ ρυθμικής γυμναστικής, στην οποία συμμετείχε στρατιωτική χορωδία με τραγούδια της Σοβιετικής Ένωσης, ενώ εμφανές ήταν και το ρωσικό στρατιωτικό σύμβολο «Ζ«.
«Αυτή η γιορτή δεν είναι μόνο για ολόκληρη τη χώρα, αυτή είναι μια γιορτή για κάθε οικογένεια.
Κάθε οικογένεια έχει μια ιστορία πολέμου και δεν πρέπει ποτέ να την ξεχνάμε, αλλά να τη μεταφέρουμε, από γενιά σε γενιά» δήλωσε η Kabaeva.

Ποια είναι η Kabaeva με την οποία ο ρώσος ηγέτης φέρεται να έχει τέσσερα παιδιά

Το 2008, η ρωσική εφημερίδα Moskovsky Korrespondent δημοσίευσε μια είδηση που ανέφερε ότι ο Πούτιν είχε χωρίσει τη γυναίκα του και επρόκειτο να παντρευτεί την Καμπάεβα. Η ιστορία διαψεύστηκε από το Κρεμλίνο και η εφημερίδα έκλεισε.
Ωστόσο, συνεχίστηκαν οι εικασίες για τη σχέση του Putin με την 38χρονη πρώην γυμνάστρια καθώς και διάφορες αναφορές ότι έχουν μαζί πολλά παιδιά.
Πηγές ισχυρίστηκαν ότι μπορεί ακόμη και να παντρεύτηκαν σε ιδιωτική ρωσική ορθόδοξη τελετή.
Η Kabaeva έγινε μέλος του κοινοβουλίου για οκτώ χρόνια και το 2014 διορίστηκε από το Κρεμλίνο για να διευθύνει τον κρατικό όμιλο National Media Group, με φερόμενο μισθό 10 εκατ. δολαρίων ετησίως. Ωστόσο οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι σπάνιες.
Τον Ιούλιο του 2013 διέψευσε πως έχει αποκτήσει παιδιά, εν μέσω έντονης φημολογίας ότι είχε γεννήσει μια κόρη στο νοσοκομείο Saint Ann στο Τιτσίνο της Ελβετίας. Το 2019 φέρεται να γέννησε δίδυμους γιους στη μαιευτική κλινική Kulakov στη Μόσχα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης