Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκαλύψεις για την απέχθεια της Πρώτης Κυρίας, Jill Biden προς την Kamala Harris: «Υπάρχουν εκατομμύρια επιλογές, γιατί εκείνη;»

Αποκαλύψεις για την απέχθεια της Πρώτης Κυρίας, Jill Biden προς την Kamala Harris: «Υπάρχουν εκατομμύρια επιλογές, γιατί εκείνη;»
Την ίδια ώρα στο βιβίο αναφέρεται επίσης ότι ο Διευθυντής Δημόσιας Δέσμευσης για τον Λευκό Οίκο και ο ανώτερος σύμβουλος του Biden, Richmond, αποκάλεσε δύο μέλη της «ομάδας» του ως «γαμ*** ηλίθιους», όπως γράφουν οι δημοσιογράφοι των New York Times

Ένα νέο βιβλίο φέρνει στο φως νέες αποκαλύψεις για την οργή της πρώτης κυρίας Jill Biden για την ανάδειξη της Kamala Harris για αντιπρόεδρο παρά την επίθεση της στον Joe Biden στις προκριματικές συζητήσεις των Δημοκρατικών το 2019 .
«Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες», είπε εκείνη, σύμφωνα με το βιβλίο. «Γιατί», ρώτησε, «πρέπει να επιλέξουμε αυτήν που επιτέθηκε στον Joe».

Απρεπείς φράσεις από στενό συνεργάτη του Biden

Την ίδια ώρα στο βιβίο αναφέρεται επίσης ότι ο Διευθυντής Δημόσιας Δέσμευσης για τον Λευκό Οίκο και ο ανώτερος σύμβουλος του Biden, Richmond, αποκάλεσε δύο μέλη της «ομάδας» του ως «γαμ*** ηλίθιους», όπως γράφουν οι δημοσιογράφοι των New York Times.
Σύμφωνα με το βιβλίο " This Will Not Pass: Trump, Biden, and the Battle for America's Future " των Alexander Burns και Jonathan Martin, ο Richmond αναφερόταν στους αριστερούς βουλευτές Alexandria Ocasio-Cortez (D-NY) και Rashida Tlaib (D -MI), κατά τη διάρκεια των εκλογών του 2020, καθώς η προοδευτική πτέρυγα του Δημοκρατικού κόμματος φαινόταν να οργανώνει μια ανταρσία.


Ο Richmond είχε στοχοποιηθεί από την προοδευτική ομάδα ακτιβιστών Sunrise Movement για τους δεσμούς του με τη βιομηχανία ορυκτών καυσίμων και δεν ήταν πολύ ευχαριστημένος με την Ocasio-Cortez, την Tlaib και τα άλλα μέλη της ομάδας, φτάνοντας στο σημείο να τους αποκαλεί "f---ing" ηλίθιους».

www.bankingnews.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης