Τελευταία Νέα
Διεθνή

Azovstal: Αποφασισμένοι να μην πέσουν ζωντανοί στα χέρια των «Ρώσων κατακτητών» οι μαχητές του ναζιστικού τάγματος Azov

Azovstal: Αποφασισμένοι να μην πέσουν ζωντανοί στα χέρια των «Ρώσων κατακτητών» οι μαχητές του ναζιστικού τάγματος Azov
«Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε για όσο είμαστε ζωντανοί προκειμένου να απωθήσουμε τους Ρώσους κατακτητές» είπε ο αναπληρωτής διοικητής του τάγματος Azov
Σχετικά Άρθρα

Οι Ουκρανοί μαχητές στο υπό πολιορκία εργοστάσιο Azovstal, στη Μαριούπολη, τον τελευταίο θύλακα αντίστασης έναντι των ρωσικών δυνάμεων στην πόλη, υποσχέθηκαν την Κυριακή (8/5/2022) να συνεχίσουν να μάχονται για όσο είναι ζωντανοί.
«Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε για όσο είμαστε ζωντανοί προκειμένου να απωθήσουμε τους Ρώσους κατακτητές», είπε ο Svyatoslav Palamar , αναπληρωτής διοικητής του ναζιστικού τάγματος Azov, κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συνέντευξης.
«Δεν έχουμε πολύ χρόνο, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με σφοδρούς βομβαρδισμούς», τόνισε, απευθύνοντας έκκληση στη διεθνή κοινότητα να βοηθήσει στην εκκένωση των τραυματισμένων στρατιωτών από το εργοστάσιο στη Μαριούπολη.

«Δεν είναι επιλογή η παράδοση»

«Το να παραδοθούμε δεν αποτελεί επιλογή, διότι η ζωή μας δεν ενδιαφέρει τη Ρωσία. Το να μας αφήσουν να ζήσουμε δεν τους νοιάζει», δήλωσε ο Illia Samoylenko, αξιωματούχος των ουκρανικών υπηρεσιών πληροφοριών, κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συνέντευξης τύπου.
«Οι προμήθειές μας είναι περιορισμένες. Μας απομένει νερό. Μας απομένουν πυρομαχικά.
Έχουμε τα όπλα πάνω μας. Θα πολεμήσουμε έως την καλύτερη έκβαση αυτής της κατάστασης», συμπλήρωσε ο ίδιος από τα υπόγεια της βιομηχανικής εγκατάστασης.
«Εμείς, το στρατιωτικό προσωπικό της φρουράς της Μαριούπολης, γίναμε μάρτυρες των εγκλημάτων πολέμου που διέπραξε η Ρωσία, ο ρωσικός στρατός.
Γίναμε μάρτυρες αυτών», συμπλήρωσε ο Samoylenko, ο οποίος μιλούσε είτε στα ουκρανικά είτε στα αγγλικά, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης