Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Κομισιόν στέλνει τον επίτροπο Breton σε συνάντηση με τον Elon Musk στις ΗΠΑ, εν όψει εξαγοράς του Twitter

Η Κομισιόν στέλνει τον επίτροπο Breton σε συνάντηση με τον Elon Musk στις ΗΠΑ, εν όψει εξαγοράς του Twitter
Στην ατζέντα της συζήτησης θα είναι η ελευθερία του λόγου αλλά και οι νέοι κανονισμοί της ΕΕ
Σχετικά Άρθρα

Mε τον ευρωπαίο επίτροπο Εσωτερικής Αγοράς, Thierry Breton αναμένεται να συναντηθεί στο Τέξας των ΗΠΑ ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, επενδυτής και ιδιοκτήτης της Tesla, Elon Musk.
Οι άνδρες θα συναντηθούν στο Austin, όπου βρίσκεται η καινούργια έδρα της εταιρείας ηλεκτρικών αυτοκινήτων του δεύτερου.
Ειδικότερα, και όπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος του Breton θα τεθούν επί τάπητος ζητήματα που αφορούν στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού, αλλά και οι νέοι κανόνες της ΕΕ που απαιτούν από τους τεχνολογικούς κολοσσούς να κάνουν περισσότερα για την αστυνόμευση στο διαδικτυακό περιεχόμενο.
Η συνάντηση έρχεται σε συνέχεια της ανακοίνωσης της συμφωνίας για την αγορά του Twitter, έναντι 44 δισ. δολαρίων.
«Οι αλυσίδες τεχνολογίας και εφοδιασμού θα βρίσκονται ψηλά στην ημερήσια διάταξη της συζήτησης με τον Elon Musk», ανέφερε σχετικά ο εκπρόσωπος του Breton.
«Η ελευθερία του λόγου θα είναι επίσης στο μενού μεταξύ του Thierry Breton και του Elon Musk. Το ίδιο ισχύει και για τον κανονισμό της ΕΕ.
Αναμένεται ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τον νόμο για τις ψηφιακές υπηρεσίες και πώς θα παίξει το νέο Twitter σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανόνες», πρόσθεσε ακόμη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης