Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ινδία: Γονείς κάνουν μήνυση στον γιο τους επειδή δεν τους κάνει... εγγόνι - Απαιτούν αποζημίωση 650.000 δολαρίων

Ινδία: Γονείς κάνουν μήνυση στον γιο τους επειδή δεν τους κάνει... εγγόνι -  Απαιτούν αποζημίωση 650.000 δολαρίων
Η Sanjeev και η Sadhana Prasad 61 και 57 ετών, λένε ότι εξάντλησαν τις οικονομίες τους για να μεγαλώσουν τον γιο τους, πληρώνοντας για την εκπαίδευσή του ως πιλότου, καθώς και για έναν πλούσιο γάμο

Ένα ζευγάρι στην πολιτεία Ουτάρακαντρ της βόρειας Ινδίας μηνύει τον μονάκριβο γιο τους και τη σύζυγό του επειδή δεν έχουν κάνει ακόμα εγγόνι μετά από έξι χρόνια γάμου σύμφωνα με το BBC.
Η Sanjeev και η Sadhana Prasad 61 και 57 ετών, λένε ότι εξάντλησαν τις οικονομίες τους για να μεγαλώσουν τον γιο τους, πληρώνοντας για την εκπαίδευσή του ως πιλότου, καθώς και για έναν πλούσιο γάμο.
Οι απογοητευμένοι γονείς απαιτούν αποζημίωση αξίας σχεδόν 650.000 δολαρίων εάν δεν γεννηθεί κανένα εγγόνι μέσα σε ένα χρόνο.
Ο γιος τους και η σύζυγός του δεν φαίνεται να έχουν σχολιάσει την μήνυση. Η άκρως ασυνήθιστη μήνυση υποβλήθηκε με την αιτιολογία της «ψυχικής οδύνης».
Ο κ. Prasad είπε ότι είχε ξοδέψει όλες τις οικονομίες του για τον γιο του, στέλνοντάς τον στις ΗΠΑ το 2006 για εκπαίδευση πιλότου με κόστος 65.000 δολάρια. Επέστρεψε στην Ινδία το 2007, αλλά έχασε τη δουλειά του και η οικογένειά του έπρεπε να τον στηρίξει οικονομικά για περισσότερα από δύο χρόνια, αναφέρουν οι Times of India.
Ο γιος τους στα 35 του, έπιασε τελικά δουλειά ως πιλότος.
Οι γονείς του λένε ότι κανόνισαν τον γάμο του με την Σουμπαντζι Σίνα, το 2016, με την ελπίδα ότι θα είχαν ένα «εγγόνι για να παίξουν» κατά τη συνταξιοδότησή τους.

Οι γονείς λένε ότι πλήρωσαν για μια γαμήλια δεξίωση σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων, ένα πολυτελές αυτοκίνητο αξίας 80.000 δολαρίων και ένα μήνα του μέλιτος στο εξωτερικό. «Ο γιος μου είναι παντρεμένος εδώ και έξι χρόνια, αλλά ακόμα δεν σχεδιάζουν να κάνουν ένα μωρό», είπε ο κ. Πρασάντ. «Τουλάχιστον αν έχουμε ένα εγγόνι να περάσουμε χρόνο, ο πόνος μας θα γίνει υποφερτός».
Ο δικηγόρος του ζευγαριού, είπε στο The National ότι το ζευγάρι ζήτησε τα χρήματα «λόγω ψυχικής οδύνης».

«Είναι όνειρο κάθε γονιού να γίνει παππούς και γιαγιά. Περίμεναν χρόνια να γίνουν παππούδες». Η αίτηση του ζευγαριού, που κατατέθηκε στο Haridwar, αναμένεται να εκδικαστεί από δικαστήριο στις 17 Μαΐου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης