Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρώην πράκτορας KGB: Ο Putin νοσεί σοβαρά με καρκίνο και θα χειρουργηθεί - Έχει αιματολογική κακοήθεια - Σε ετοιμότητα οι σωσίες

Πρώην πράκτορας KGB: Ο Putin νοσεί σοβαρά με καρκίνο και θα χειρουργηθεί - Έχει αιματολογική κακοήθεια - Σε ετοιμότητα οι σωσίες
Ταυτόχρονα, τον κατηγόρησε ότι «κατέστρεψε» τη ρωσική οικονομία με την πόλεμο στην Ουκρανία

Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin είναι βαριά άρρωστος με καρκίνο και πρόκειται σύντομα να μπει στο χειρουργείο για επέμβαση, με το Κρεμλίνο να είναι σε συναγερμόυποστηρίζει πρώην πράκτορας της KGB.
Σύμφωνα με την thesun.co.uk, ο πρώην πράκτορας της KGBBoris Karpichkov, που έχει αυτομολήσει εδώ και χρόνια στο Λονδίνο, μίλησε στο περιοδικό «New Lines Magazine» και περιέγραψε τον Ρώσο πρόεδρο ως «πολύ άρρωστο κι ότι πάσχει από αιματολογική κακοήθεια».
Ταυτόχρονα, τον κατηγόρησε ότι «κατέστρεψε» τη ρωσική οικονομία με την πόλεμο στην Ουκρανία, όπως σημείωσε στο newlinesmag.com.

Ο Boris Karpichkov σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει σε βρετανικό Μέσο Ενημέρωσης πριν από μερικά χρόνια:

Μάλιστα, το αντιπολιτευόμενο ρωσικό κανάλι «General SVR» ανέφερε στο Telegram, ότι το Κρεμλίνο έχει θέσει σε ετοιμότητα δύο σωσίες του Putin, οι οποίοι «έχουν μάθει τις κινήσεις του ακόμη και το περπάτημά του».
Παράλληλα, μετέδωσε ότι η Μόσχα διαθέτει παλαιότερα βίντεο του Ρώσου προέδρου, ώστε να τα χρησιμοποιήσει για να δείχνει ότι είναι ενεργός στα καθήκοντα του.
Ακόμη, το «General SVR» σημείωσε ότι η επέμβαση πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό με την ώρα να «έχει ήδη καθοριστεί», ενώ ο χρόνος ανάρρωσης υπολογίζεται περίπου στις δέκα ημέρες.
Από την στιγμή που ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία, αρκετά δυτικά ΜΜΕ άρχισαν να δημοσιεύουν διάφορα σενάρια για την υγεία του Putin, όπως ότι νοσεί από Πάρκινσον ή καρκίνο.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης