Διεθνή

Ο ρωσικός στρατός παρέλαβε νέα παρτίδα με τα ισχυρά και προηγμένα τεθωρακισμένα T-90M

Ο ρωσικός στρατός παρέλαβε νέα παρτίδα με τα ισχυρά και προηγμένα τεθωρακισμένα T-90M
Σύμφωνα με το σχέδιο αμυντικών προμηθειών, η Uralvagonzavod παραδίδει στα ρωσικά στρατεύματα τόσο νέα άρματα μάχης T-90M «Proryv» όσο και άλλα τεθωρακισμένα οχήματα αναβαθμισμένα σε αυτό το επίπεδο

Η εταιρεία αμυντικών εξοπλισμών Uralvagonzavod (μέρος της κρατικής εταιρείας Rostec) πραγματοποίησε μια τελετή αποστολής της νέας παρτίδας των αρμάτων μάχης T-90M «Proryv» στα ρωσικά στρατεύματα, όπως ανέφερε το γραφείο Τύπου της εταιρείας σήμερα, Τρίτη 17/5, σύμφωνα με το TASS.
Σύμφωνα με το σχέδιο αμυντικών προμηθειών, η Uralvagonzavod παραδίδει στα ρωσικά στρατεύματα τόσο νέα άρματα μάχης T-90M «Proryv» όσο και άλλα τεθωρακισμένα οχήματα αναβαθμισμένα σε αυτό το επίπεδο.

T-90M «Proryv»

Το T-90M «Proryv» είναι το πιο προηγμένο τεθωρακισμένο όχημα στην οικογένεια των αρμάτων μάχης T-90 και πάνω απ’ όλα πλήρως επιχειρησιακό και λειτουργικό σε ένα σύγχρονο πεδίο μάχης.
Το T-90M διαθέτει ενισχυμένη προστασία θωράκισης, χάρη στο σύστημα Relikt, γεγονός που του επιτρέπει να αναχαιτίζει εχθρικές απειλές και να μειώνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα εχθρικών βλημάτων με κεφαλή υψηλής εκρηκτικότητας για την προσβολή – διείσδυση της θωράκισής του.
Το «Proryv» είναι εξοπλισμένο με ένα πυροβόλο 125 χιλιοστών που μπορεί να εκτοξεύσει νέα ισχυρά πυρομαχικά σε εμβέλεια έως και 5 χιλιομέτρων.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης