Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πεπρωμένο φυγείν αδύνατον... Τον σύντροφο της κόρης του Putin τον λένε... Zelensky! Η αποκάλυψη από τα γερμανικά ΜΜΕ

Πεπρωμένο φυγείν αδύνατον... Τον σύντροφο της κόρης του Putin τον λένε... Zelensky! Η αποκάλυψη από τα γερμανικά ΜΜΕ
Ο νέος σύντροφός της - με τον οποίο έχει μια κόρη δύο ετών- είναι ο Ιgor Zelensky 52 ετών, κορυφαίος επαγγελματίας χορευτής μπαλέτου και κορυφαίος σκηνοθέτης που μέχρι πρόσφατα ήταν επικεφαλής του κρατικού μπαλέτου της Βαυαρίας

Η κόρη του Vladimir Putin, έχει έναν νέο σύντροφο ο οποίος... ονομάζεται Zelensky - είναι δηλαδή συνεπώνυμος με τον Ουκρανό πρόεδρο - σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Ο νέος σύντροφός της - με τον οποίο έχει μια κόρη δύο ετών- είναι ο Ιgor Zelensky 52 ετών, κορυφαίος επαγγελματίας χορευτής μπαλέτου και κορυφαίος σκηνοθέτης που μέχρι πρόσφατα ήταν επικεφαλής του κρατικού μπαλέτου της Βαυαρίας.
Η αποκάλυψη προέρχεται από έρευνα του ρωσικού ανεξάρτητου ειδησεογραφικού πρακτορείου IStories και του γερμανικού Der Spiegel.
Προηγουμένως η Κατερίνα Τιχάνοβα, η μικρότερη από τις δύο κόρες του Putin από τον γάμο του με την πρώην πρώτη κυρία της Ρωσίας, είχε παντρευτεί τον νεότερο δισεκατομμυριούχο της Ρωσίας Kiril Samalov 40 ετών.
Χώρισαν το 2017, όταν ξεκίνησε τη σχέση της με τον σταρ του μπαλέτου, ο οποίος ήταν επίσης στο παρελθόν παντρεμένος και έχει δύο κόρες και έναν γιο με τη χορογράφο Yana Serebryakova.
Ο Putin έχει εκφράσει την οργή του εναντίον των Ρώσων που ζουν τη ζωή τους στη Δύση - παρά το γεγονός ότι η δική του κόρη κάνει συχνά ταξίδια στο Μόναχο με πλήρη κρατική υποστήριξη και ασφάλεια για να περάσει χρόνο με τον φίλο της.
Μέχρι τις αρχές του τρέχοντος έτους και τον πόλεμο στην Ουκρανία, φαίνεται ότι ζούσε μαζί του στη Γερμανία. 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης