Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκ στη Βρετανία – Μία 36χρονη, μητέρα δύο παιδιών πέθανε από οξεία μυοκαρδίτιδα, μετά από εμβολιασμό με Pfizer

Σοκ στη Βρετανία – Μία 36χρονη, μητέρα δύο παιδιών πέθανε από οξεία μυοκαρδίτιδα, μετά από εμβολιασμό με Pfizer
Έντεκα ημέρες αφότου η 36χρονη υπεβλήθη στην πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer, βρέθηκε νεκρή
Σχετικά Άρθρα

Μητέρα δύο παιδιών, που έχαιρε άκρας υγείας, πέθανε από οξεία μυοκαρδίτιδα σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τη λήψη του εμβολίου της Pfizer για τον Covid στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως επιβεβαιώθηκε από την νεκροψία.
Σύμφωνα με την Daily Mail, ο παθολόγος Sukhvinder Ghataura εξέτασε τα ευρήματα μιας μεταθανάτιας εξέτασης και τοξικολογικής έκθεσης για την 36χρονη Dawn Wooldrige, η οποία πέθανε στις 15 Ιουνίου 2021.
Τα ιατρικά αρχεία έδειξαν ότι η Wooldridge, μητέρα ενός πεντάχρονου αγοριού και ενός κοριτσιού δύο ετών, έλαβε την πρώτη  δόση του εμβολίου Pfizer για τον Covid στις 4 Ιουνίου 2021.
Έντεκα ημέρες αφότου η Wooldridge υπεβλήθη στην πρώτη δόση εμβολίου, βρέθηκε νεκρή
στο σπίτι της από τον αδερφό της.

Οξεία μυοκαρδίτιδα

Βασίζοντας την ανάλυσή του στις ιατρικές εκθέσεις, ο Ghataura είπε ότι η Wooldridge ήταν υγιής τη στιγμή του θανάτου της και δεν είχε κάνει χρήση αλκοόλ ή ναρκωτικών.
Η ιατρική έκθεση διαπίστωσε φλεγμονή της καρδιάς, καθώς και υγρό και έναν μικρό θρόμβο αίματος στους πνεύμονές της – παράλληλα με την έμμηνο ρύση και τον πόνο στο χέρι και τη γνάθο μετά το εμβόλιο.
Αυτά τα ευρήματα συνδέονται με μυοκαρδίτιδα, σημείωσε.

«Εάν δεν έκανε το εμβόλιο θα ζούσε»


Σύμφωνα με τον γιατρό, η άτυχη γυναίκα αντιμετώπισε προβλήματα που σχετίζονται με το εμβόλιο, «δεν υπάρχει κάτι άλλο, είναι ο πιθανός λόγος».
Η Dawn πέθανε από το εμβόλιο για τον Covid, είπε ο Ghataura στην ιατροδικαστή Alison McCormick.
«Κατά τη διάρκεια των αποδεικτικών στοιχείων, ο Ghataura εξέφρασε την άποψή του. Το πιθανότερο είναι ότι πέθανε από οξεία μυοκαρδίτιδα.

Συμπερασματικά μπορώ να πω ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από οξεία μυοκαρδίτιδα λόγω πρόσφατου εμβολιασμού για τον Covid.
Το εμβόλιο της Pfizer προκαλεί μυοκαρδίτιδα τόσο στους γονείς όσο και στα παιδιά.
Τα ευρήματα προκάλεσαν σοκ στην οικογένεια της Dawn. Ο σύζυγός της Ashley, ο αδερφός της Stuart Lynch, η κουνιάδα και οι θετοί γονείς παρακολούθησαν από κοντά την έρευνα που διεξήχθη στην πόλη Reading στην Αγγλία.
Ο Lynch ρώτησε τον Ghataura εάν η Dawn θα ήταν ακόμα ζωντανή εάν δεν έκανε το εμβόλιο για τον Covid με τον παθολόγο να απαντά καταφατικά.
Το mRNA εμβόλιο της Pfizer έχει συνδεθεί με αρκετές περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας –
με τις περισσότερες να εμφανίζονται σε νεαρούς άνδρες.
Ο Dan Hartman, κάτοικος Τορόντο, είπε ότι ο γιος του Sean ήταν μεταξύ εκείνων που πέθαναν από φλεγμονή του καρδιακού μυός μετά το εμβόλιο.
Ο Sean, ο οποίος ήταν μόλις 17 ετών όταν πέθανε ήταν επίσης υγιής όπως η Dawn και δεν είχε υποκείμενα ιατρικά προβλήματα.


mail_2.JPG


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης