Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kilicdaroglu (αντιπολίτευση Τουρκίας): O Εrdogan βγάζει λεφτά στο εξωτερικό και ετοιμάζεται να διαφύγει

Kilicdaroglu (αντιπολίτευση Τουρκίας): O Εrdogan βγάζει λεφτά στο εξωτερικό και ετοιμάζεται να διαφύγει
Η οικογένεια Erdogan μεταφέρει τεράστια ποσά στο εξωτερικό σε εταιρίες που εδρεύουν στην Τουρκία και λένε πως είναι ιδρύματα, τόνισε ο Kilicdaroglu

Φωτιά έβαλε με δηλώσεις του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία Kemal Kilicdaroglu.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε ότι η οικογένεια του Tayyip Erdogan μεταφέρει χρήματα στο εξωτερικό και σχεδιάζει να εγκαταλείψει την Τουρκία.
«Επιτάχυναν τις προετοιμασίες για διαφυγή.
Η οικογένεια Erdogan μεταφέρει τεράστια ποσά στο εξωτερικό σε εταιρίες που εδρεύουν στην Τουρκία και λένε πως είναι ιδρύματα», τόνισε ο ίδιος και πρόσθεσε πως θα αποκαλύψει ντοκουμέντα για το σχετικό σχέδιο σήμερα το βράδυ στις 10. 
«Erdogan, μην προσπαθείς να το αρνηθείς, γνωρίζουμε τα πάντα, έχουμε όλα τα έγγραφα. Θα τα πούμε το βράδυ» δήλωσε από το βήμα της τουρκικής Βουλής ο πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, υποσχόμενος... αποκαλύψεις.
Απαντώντας, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του Erdogan, Omer Celik, ισχυρίστηκε πως «οι δηλώσεις του Kilicdaroglu δεν είναι μια μορφή πολιτικής, αλλά μια εκστρατεία συκοφαντίας».
Σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Celik ανέφερε: «Καταδικάζουμε έντονα τις δηλώσεις του προέδρου του CHP, Kemal Kilicdaroglu, για τον πρόεδρό μας και την οικογένειά του σήμερα.
Οι δηλώσεις του Kilicdaroglu δεν είναι μια μορφή πολιτικής, αλλά μια εκστρατεία συκοφαντίας…».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης