Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ένας από τους πιο διχαστικούς επιστήμονες ο Anthony Fauci προανήγγειλε την αποχώρηση του....υπό όρους

Ένας από τους πιο διχαστικούς επιστήμονες ο Anthony Fauci προανήγγειλε την αποχώρηση του....υπό όρους
Ο Anthony Fauci μιλώντας στην εφημερίδα Independent, είπε και πάλι ότι θα συνταξιοδοτηθεί:

Anthony Fauci. Σύμβουλος του Λευκού Οίκου για τον COVID-19 και διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID).
Πρόκειται για μια από τις πλέον αμφιλεγόμενες προσωπικότητες, παγκοσμίως, ο οποίος με τις υποδείξεις του για τον κορονοιο δημιούργησε τα τελευταία δύο χρόνια μια αλυσίδα προβλημάτων φόβου και πανικού σε όλο τον πλανήτη. Από το 2020, ο Fauci έχει δεχτεί κριτική από συντηρητικούς και ορισμένους ιατρικούς αξιωματούχους σχετικά με τις συχνά φρικτές διακηρύξεις του σχετικά με τον COVID-19 κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων του στα μέσα ενημέρωσης, καθώς και την υποστήριξή του για lockdown, μάσκες και εντολές εμβολίων.
Η αποκάλυψη για τις έρευνες ιών στην Wuhan
Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε πως την αποκάλυψη πως οι ΗΠΑ χρηματοδότησαν την έρευνα για τον κορονοϊό νυχτερίδων στο Ινστιτούτο ιολογίας Wuhan χρόνια πριν το ξέσπασμα της πανδημίας Covid-19-γεγονός που ο Δρ Fauci ψευδώς, αρνήθηκε. Περισσότερα από 900 έγγραφα ελήφθησαν από το The Intercept, μετά από αγωγή που κατατέθηκε βάσει του νόμου «για την ελευθερία της πληροφόρησης» κατά του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας των ΗΠΑ (NIH), αποκαλύπτουν ότι το NIH έδωσε εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις στην αμερικανική ΜΚΟ EcoHealth Alliance. Του διαβόητου Peter Daszak! Σχεδόν 600.000 δολάρια χρησιμοποιήθηκαν για να χρηματοδοτηθεί το Ινστιτούτο ιολογίας Wuhan, τουλάχιστον εν μέρει, «για τον εντοπισμό και την τροποποίηση των κορωνοϊών νυχτερίδων που είναι πιθανό να μολύνουν τους ανθρώπους».
Μάσκες
Το θέμα με τη χρήση των μασκών ήταν ακόμη ένα πεδίο στο οποίο ο Fauci «τρέλανε» τους πάντες, λέγοντας στην αρχή πως δεν είναι απαραίτητο να φοράμε όλοι μάσκες και στη συνέχεια όταν είδε πως οι καταστάσεις σοβαρεύουν υποστήριζε πως πρέπει να τις φοράμε όλοι ανεξαιρέτως. Και για την τέταρτη δόση των εμβολίων ο αμφιλεγόμενος Αμερικανός λοιμωξιολόγος έρχεται σε σοβαρή αντίφαση με τον ίδιο του τον εαυτό καθώς πρόσφατα είχε δηλώσει πως οι πολύ συχνές δόσεις δεν είναι κάτι καλό για το ανοσοποιητικό και την μετά αλλάζει άποψη και υποστηρίζει πως πρέπει να κάνουμε και 4η δόση για την προστασία μας από την Omicron.
Έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με το πότε θα μπορούσε να συνταξιοδοτηθεί.
Ο Anthony Fauci μιλώντας στην εφημερίδα Independent, είπε και πάλι ότι θα συνταξιοδοτηθεί: «Ξέρετε, για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, σίγουρα θα το κάνω λίγο καιρό και δεν νομίζω ότι θα περάσει πολύς καιρός από τώρα». Χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ο Fauci είπε ότι «δεν έχει επικεντρωθεί ακριβώς σε αυτό που θα ήταν αυτό, επειδή βρισκόμαστε κάπως στη μέση μιας κρίσης δημόσιας υγείας», προσθέτοντας ότι ο COVID-19 πρέπει να βρίσκεται υπό «καλύτερο έλεγχο». Δεν διευκρίνισε ποια μέτρα θα μπορούσαν να ληφθούν για περαιτέρω έλεγχο του ιού.
«Δεν προσπαθώ να είμαι υπεκφύγω», είπε. «Μπορεί να είναι νωρίτερα από ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι ή μπορεί να είναι αργότερα από ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης