Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το ακούσαμε και αυτό: Εταιρεία προσφέρεται να πληρώσει 2000 δολ. για να απελευθερώσει στο σπίτι σας 100 κατσαρίδες

Το ακούσαμε και αυτό: Εταιρεία προσφέρεται να πληρώσει 2000 δολ. για να απελευθερώσει στο σπίτι σας 100 κατσαρίδες
Σε μια προσπάθεια να δοκιμάσει "μια συγκεκριμένη τεχνική ελέγχου παρασίτων" και να δει πόσο αποτελεσματική είναι
Η εταιρεία The Pest Informer προσφέρεται να πληρώσει 2.000 δολάρια σε ιδιοκτήτες ακινήτων ζητώντας τους να απελευθερώσουν μέσα στο σπίτι τους 100 κατσαρίδες, σε μια προσπάθεια να δοκιμάσει "μια συγκεκριμένη τεχνική ελέγχου παρασίτων" και να δει πόσο αποτελεσματική είναι.
Πέντε έως επτά ιδιοκτήτες νοικοκυριών θα επιλεγούν για τη μελέτη αφού εγγραφούν και θα επιτρέψουν στην εταιρεία να "απελευθερώσει περίπου 100 αμερικανικές κατσαρίδες στο σπίτι σας και να μας δώσει την άδεια να κινηματογραφήσουμε και να δοκιμάσουμε μια συγκεκριμένη θεραπεία για κατσαρίδες".
Στο τέλος της μελέτης, εάν η προσβολή από κατσαρίδες δεν έχει φύγει, η εταιρεία υπόσχεται ότι θα χρησιμοποιήσει "παραδοσιακές λύσεις εξόντωσης των κατσαρίδων χωρίς κόστος".
Μάλιστα, προκειμένου να είστε ένας από τους "τυχερούς" ιδιοκτήτες που θα επιλεγούν για τη συγκεκριμένη μελέτη, θα πρέπει να πληρούνται μερικές συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως το να είστε ιδιοκτήτης του σπιτιού ή να έχετε γραπτή έγκριση από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, να είστε 21 ετών και άνω, να μην δοκιμάσετε πρόσθετες θεραπείες για κατσαρίδες κατά τη διάρκεια της μελέτης και τέλος, το να είστε μόνιμος κάτοικος των ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης