Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Κυβερνοεπίθεση στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ - Αναβολή της ομιλίας Putin

Ρωσία: Κυβερνοεπίθεση στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ - Αναβολή της ομιλίας Putin
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Peskov, δήλωσε σε τηλεφωνική ενημέρωση στους δημοσιογράφους ότι η κυβερνοεπίθεση άρχισε χθες, Πέμπτη 17/6, και έθεσε εκτός λειτουργίας το σύστημα διαπίστευσης και εισόδου των επισκεπτών του φόρουμ, προκαλώντας πλήθος προβλημάτων σε σχέση με την πρόσβαση τους

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, που πραγματοποιείται στην Αγία Πετρούπολη, υπέστη μια κυβερνοεπίθεση.
Ως συνέπεια, θα τεθεί «εκτός λειτουργίας» το σύστημα διαπιστεύσεων, αναγκάζοντας τον Ρώσο πρόεδρο Putin να καθυστερήσει κατά μία ώρα την προγραμματισμένη του ομιλία.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Peskov, δήλωσε σε τηλεφωνική ενημέρωση στους δημοσιογράφους ότι η κυβερνοεπίθεση άρχισε χθες, Πέμπτη 17/6, και έθεσε εκτός λειτουργίας το σύστημα διαπίστευσης και εισόδου των επισκεπτών του φόρουμ, προκαλώντας πλήθος προβλημάτων σε σχέση με την πρόσβαση τους.
Ο Peskov δήλωσε ότι οι ειδικοί προσπαθούν να διορθώσουν το πρόβλημα και πως η κεντρική ομιλία του Putin, που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 14:00 ώρα Ελλάδος, μετατίθεται για αργότερα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης