Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρεπουμπλικάνοι του Τέξας θεωρούν τον Biden «μη νόμιμα εκλεγμένο»

tags :
Οι Ρεπουμπλικάνοι του Τέξας θεωρούν τον Biden «μη νόμιμα εκλεγμένο»
Σύμφωνα με το ψήφισμα, «Η σημαντική εκλογική νοθεία σε βασικές μητροπολιτικές περιοχές επηρέασε σημαντικά τα αποτελέσματα σε πέντε βασικές πολιτείες υπέρ του Joe Biden»
Οι Ρεπουμπλικάνοι του Τέξας πραγματοποίησαν στις 18 Ιουνίου ψήφισμα στο οποίο αναφέρουν ότι ο πρόεδρος Joe Biden «δεν εξελέγη νόμιμα» και ότι η «σημαντική» εκλογική νοθεία σε βασικές μητροπολιτικές περιοχές επηρέασε τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών του 2020 υπέρ του νυν προέδρου.
«Πιστεύουμε ότι οι εκλογές του 2020 παραβίασαν τα άρθρα 1 και 2 του Συντάγματος των ΗΠΑ, ότι διάφοροι γραμματείς παρανόμως παρέκαμψαν τα νομοθετικά σώματα των πολιτειών τους κατά τη διεξαγωγή των εκλογών με πολλαπλούς τρόπους, μεταξύ άλλων επιτρέποντας την παραλαβή ψηφοδελτίων μετά τις 3 Νοεμβρίου 2020», αναφέρεται στο ψήφισμα που εγκρίθηκε το Σάββατο 18 Ιούνιου, την τελευταία ημέρα του τριήμερου συνεδρίου του Ρεπουμπλικανικού κόμματος του Τέξας που πραγματοποιήθηκε στο Χιούστον, ανέφερε η Texas Tribune.
«Πιστεύουμε ότι η σημαντική εκλογική νοθεία σε βασικές μητροπολιτικές περιοχές επηρέασε σημαντικά τα αποτελέσματα σε πέντε βασικές πολιτείες υπέρ του Joe Biden», συνεχίζει το ψήφισμα.
«Απορρίπτουμε τα επικυρωμένα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών του 2020 και θεωρούμε ότι ο εκτελών χρέη προέδρου Joe Biden δεν εξελέγη νόμιμα από τον λαό των Ηνωμένων Πολιτειών», προστίθεται.

Το GOP της πολιτείας, το μεγαλύτερο στη χώρα, ενέκρινε το ψήφισμα αφού οι βουλευτές παρακολούθησαν την Πέμπτη 16 Ιουνίου την προβολή του ντοκιμαντέρ “2000 Mules”, που σκηνοθέτησε ο συντηρητικός συγγραφέας και σκηνοθέτης Ntínes Nt’Soouza.
Η ταινία παρουσιάζει τη μυστική ερευνητική εργασία του Davind Lara, ενός πολίτη ερευνητή, και του υποψήφιου για τη Γερουσία της Αριζόνα Gary Snaider, καθώς και τις έρευνες που διεξήγαγε η οργάνωση για την ακεραιότητα των εκλογών “True The Vote” σχετικά με μια υποτιθέμενη συντονισμένη επιχείρηση διακίνησης ψηφοδελτίων κατά τη διάρκεια των εκλογών του 2020.
Ο James Wouolek, διευθυντής επικοινωνίας του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του Τέξας, δήλωσε στους Epoch Times ότι 5.500 αντιπρόσωποι συμμετείχαν στο συνέδριο, το οποίο προσφέρει στους Ρεπουμπλικανούς την ευκαιρία να θέσουν προτεραιότητες για την επόμενη νομοθετική περίοδο το 2023 και να εκλέξουν τους ηγέτες του κόμματος.
«Να θυμάστε, το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα του Τέξας είναι το κόμμα των πολιτών», δήλωσε ο Mat Rinaldi, πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του Τέξας, στους παρευρισκόμενους στο συνέδριο, όπως μετέδωσε το Houston Public Media.
«Δεν ανήκει σε μένα, στον κυβερνήτη, σε γερουσιαστές ή βουλευτές ή σε οποιονδήποτε εκλεγμένο αξιωματούχο. Αυτό είναι το δικό σας κόμμα».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης