Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ταϊλάνδη: Γυναίκες συνελήφθησαν σε αεροδρόμιο με.... 109 ζωντανά ζώα στις αποσκευές τους

Ταϊλάνδη: Γυναίκες συνελήφθησαν σε αεροδρόμιο με.... 109 ζωντανά ζώα στις αποσκευές τους
Οι υπάλληλοι που κλήθηκαν στο σημείο ανακάλυψαν δύο λευκούς σκαντζόχοιρους, δύο αρμαντίλλο, 35 χελώνες, 50 σαύρες και 20 φίδια στις αποσκευές

Δύο γυναίκες συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Σουβαρναμπούμι της Μπανγκόκ και κατηγορούνται για λαθρεμπόριο, αφού εντοπίστηκαν 109 ζωντανά αποσκευές τους. 

 

 

Το Τμήμα Εθνικών Πάρκων, Αγριας Ζωής και Διατήρησης Φυτών της Ταϊλάνδης δήλωσε ότι τα άγρια ​​ζώα ανακαλύφθηκαν σε δύο βαλίτσες μετά από έλεγχο με ακτίνες Χ.
Οι υπάλληλοι που κλήθηκαν στο σημείο ανακάλυψαν δύο λευκούς σκαντζόχοιρους, δύο αρμαντίλλο, 35 χελώνες, 50 σαύρες και 20 φίδια στις αποσκευές.

 

Οι αρχές της χώρας ανακοίνωσαν ότι οι βαλίτσες ανήκαν σε δύο Ινδές, 38 και 24 ετών, που επρόκειτο να επιβιβαστούν σε πτήση για με προορισμό την πόλη Τσενάι της Ινδίας.

Οι γυναίκες κατηγορούνται για παραβίαση του νόμου περί διατήρησης και προστασίας της άγριας ζωής, του νόμου για τις ασθένειες των ζώων και του τελωνειακού νόμου.

 
 
 
 
 
CONSERVATION OFFICE, THAILAND
 
 

 
 
 
 

Η εμπορία ζώων μέσω των αεροδρομίων αποτελεί εδώ και καιρό ένα ζήτημα στην περιοχή. Το 2019, ένας άνδρας που έφτασε στην Τσενάι από την Μπανγκόκ συνελήφθη στο αεροδρόμιο, αφού οι τελωνειακοί βρήκαν στις αποσκευές του μια νεογέννητη λεοπάρδαλη.
Μια έκθεση του περασμένου Μαρτίου από την TRAFFIC, μια υπηρεσία παρακολούθησης του εμπορίου άγριας ζωής, ανέφερε ότι περισσότερα από 70.000 αυτόχθονα και εξωτικά άγρια ​​ζώα -συμπεριλαμβανομένων των μελών του σώματος ή των παραγώγων τους- έχουν εντοπιστεί σε 140 κατασχέσεις που έχουν πραγματοποιηθεί σε 18 αεροδρόμια της Ινδίας μεταξύ 2011 και 2020.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης