Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Novartis προχωρά σε περικοπή 8.000 θέσεων εργασίας παγκοσμίως - Στόχος η εξοικονόμηση 1 δισ.

Η Novartis προχωρά σε περικοπή 8.000 θέσεων εργασίας παγκοσμίως - Στόχος η εξοικονόμηση 1 δισ.
Οι περικοπές θέσεων εργασίας αποτελούν μέρος ενός προγράμματος αναδιάρθρωσης που ανακοίνωσε τον Απρίλιο του 2022 ο ελβετικός φαρμακευτικός όμιλος
Σχετικά Άρθρα

Η ελβετική φαρμακευτική Novartis δήλωσε την Τρίτη 28/6 ότι προχωρά σε ένα πρόγραμμα αναδιάρθρωσης που ενδεχομένως θα οδηγήσει σε περικοπή 8.000 θέσεων εργασίας, συμπεριλαμβανομένων έως και 1.400 στην Ελβετία.
Οι περικοπές θέσεων εργασίας αποτελούν μέρος ενός προγράμματος αναδιάρθρωσης που ανακοίνωσε τον Απρίλιο του 2022 ο ελβετικός φαρμακευτικός όμιλος με στόχο εξοικονόμηση τουλάχιστον 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων έως το 2024.
Η Novartis ανέφερε σε δήλωση που έστειλε μέσω email ότι είχε σημειώσει πρόοδο στην εφαρμογή της νέας οργανωτικής της δομής που περιελάμβανε την ενοποίηση των φαρμακευτικών και ογκολογικών επιχειρηματικών μονάδων της και θα οδηγούσε στην κατάργηση ρόλων σε ολόκληρο τον οργανισμό.
Ο όμιλος είπε ότι η νέα δομή με λιγότερες επικαλύψεις στις δραστηριότητές της θα εφαρμοστεί τους επόμενους μήνες.
Επιπλέον, δήλωσε ότι ολοκλήρωσε τον διορισμό της πλειονότητας της ηγεσίας σε παγκόσμιο επίπεδο και θα παράσχει περαιτέρω ενημερώσεις τις επόμενες εβδομάδες.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης