Τελευταία Νέα
Διεθνή

Χάος στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια - Τεχνικά προβλήματα στον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας στη Φρανκφούρτη

Χάος στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια - Τεχνικά προβλήματα στον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας στη Φρανκφούρτη
Οι τεχνικές δυσκολίες στον έλεγχο της γερμανικής εναέριας κυκλοφορίας αναμένεται να προκαλέσουν διαταραχές σε όλο τον ευρωπαϊκό εναέριο χώρο
Οι τεχνικές δυσκολίες στον έλεγχο της γερμανικής εναέριας κυκλοφορίας αναμένεται να προκαλέσουν διαταραχές σε όλο τον ευρωπαϊκό εναέριο χώρο την Τετάρτη, δήλωσε ο φορέας εκμετάλλευσης του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης, του πιο πολυσύχναστου κόμβου αεροπορικών μεταφορών της Γερμανίας.
«Ως αποτέλεσμα, καθυστερήσεις στις πτήσεις και ακυρώσεις πτήσεων θα σημειωθούν και στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης», ανέφερε η Fraport στην ιστοσελίδα της.
Αναφέρθηκε σε «τεχνικές δυσκολίες» σε κέντρο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας στο Λάνγκεν κοντά στη Φρανκφούρτη, χωρίς αναφέρει λεπτομέρειες.
Η εταιρεία ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας DFS, της οποίας οι ελεγκτές παρακολουθούν τις απογειώσεις και τις προσγειώσεις στα 15 καθορισμένα διεθνή αεροδρόμια στη Γερμανία, δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη για σχόλιο, σύμφωνα με το Reuters.
Η Lufthansa, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς για να αναφέρει πόσες από τις πτήσεις της θα επηρεαστούν.
Ο ιστότοπος του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης έδειξε μια σειρά από ακυρώσεις πτήσεων, αν και δεν ανέφερε κανέναν λόγο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης