Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μπλοκαρισμένο σε ναυπηγείο του Ρότερνταμ το σούπερ γιοτ του Jeff Bezos, λόγω μιας γέφυρας

tags :
Μπλοκαρισμένο σε ναυπηγείο του Ρότερνταμ το σούπερ γιοτ του Jeff Bezos, λόγω μιας γέφυρας
Ήταν προγραμματισμένο ότι να αποσυναρμολογηθεί η ιστορική γέφυρα προκειμένου να μπορέσει να περάσει το σούπερ γιοτ του Bezos
Μπλοκαρισμένο σε ναυπηγείο του Ρότερνταμ το σούπερ γιοτ του Jeff Bezos, καθώς είναι πολύ μεγάλο για να χωρέσει κάτω από την εμβληματική γέφυρα Koningshaven, γνωστή στους ντόπιους ως De Hef.
Αν και ήταν προγραμματισμένο ότι να αποσυναρμολογηθεί η ιστορική γέφυρα προκειμένου να μπορέσει να περάσει το σούπερ γιοτ του Bezos, τελικά η εταιρεία κατασκευής σκαφών, Oceanco, ενημέρωσε την πόλη του Ρότερνταμ ότι θα ακυρώσει το αίτημα για αποσυναρμολόγηση της ιστορικής γέφυρας, σύμφωνα με τον ολλανδικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Trouw.
Η γέφυρα μπορεί να υψωθεί μόνο 130 πόδια στον αέρα, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να χωρέσει το γιοτ των 127 μέτρων και τους τρεις τεράστιους ιστούς του.
Επίσης, η εταιρεία φοβάται τη δημόσια κατακραυγή που δέχτηκε από τους κατοίκους.
"Ως αποτέλεσμα των αναφορών, οι υπάλληλοι του ναυπηγείου αισθάνονται ότι απειλούνται και η εταιρεία φοβάται βανδαλισμούς", ανέφερε το Trouw.
Δεν είναι σαφές πώς το Y721 θα μεταφερθεί τώρα στη Βόρεια Θάλασσα.
Το superyacht παραμένει στο ναυπηγείο έως ότου το Ρότερνταμ χορηγήσει άδεια στην Oceanco να διαλύσει την ιστορική γέφυρα.
Οι κάτοικοι είπαν ότι εάν συμβεί η πιθανή κατάρρευση, θα οργανώσουν τεράστιες διαδηλώσεις κατά του δισεκατομμυριούχου και θα πετάξουν στο πλοίο σάπια αυγά καθώς περνά από τη γέφυρα.
<a href=

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης