Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Ο Johnson ακύρωσε τη γαμήλια δεξίωση στην εξοχική πρωθυπουργική κατοικία

Βρετανία: Ο Johnson ακύρωσε τη γαμήλια δεξίωση στην εξοχική πρωθυπουργική κατοικία
Ο Boris Johnson οδηγήθηκε προς την έξοδο έπειτα από μια μεγάλη κρίση εμπιστοσύνης που σημαδεύτηκε από τις αποχωρήσεις περίπου 60 μελών της κυβέρνησής του μέσα σε 48 ώρες

Ο Βoris Johnson και η σύζυγός του, η Κάρι, δεν σκοπεύουν πλέον να οργανώσουν μια μεγάλη δεξίωση για τον γάμο τους στο τέλος του μηνός στην εξοχική πρωθυπουργική κατοικία στο Τσέκερς, ανέφεραν σήμερα πηγές της Ντάουνινγκ Στριτ.
Η οργάνωση αυτού του πάρτι στο Τσέκερς, μια έπαυλη του 16ου αιώνα με εσωτερική πισίνα στα βορειοδυτικά του Λονδίνου, προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, όταν έγινε γνωστή, μετά την παραίτηση του Johnson, την Πέμπτη.
Ο Johnson οδηγήθηκε προς την έξοδο έπειτα από μια μεγάλη κρίση εμπιστοσύνης που σημαδεύτηκε από τις αποχωρήσεις περίπου 60 μελών της κυβέρνησής του μέσα σε 48 ώρες.
Διευκρίνισε ωστόσο ότι θα παραμείνει στην Ντάουνινγκ Στριτ μέχρι να οριστεί ο διάδοχός του, μια διαδικασία που αναμένεται ότι θα διαρκέσει πολλές εβδομάδες.
Ορισμένοι τον κατηγόρησαν ότι ο μοναδικός σκοπός του ήταν να "σώσει" τη δεξίωση, αφού είχε ήδη στείλει τις προσκλήσεις.
"Γαντζώνεται, για ένα τελευταίο πάρτι", έγραφε σήμερα στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα Daily Mirror, με μια φωτογραφία του ζεύγους από τον γάμο του, τον Μάιο του 2021.
Σύμφωνα πάντως με πηγές της Ντάουνινγκ Στριτ, οι Johnson αναζητούν νέο χώρο για να δεξιωθούν τους καλεσμένους τους.
Ο 58χρονος Βoris και η 34χρονη Κάρι παντρεύτηκαν πέρσι στον Καθεδρικό Ναό του Γουεστμίνστερ, σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Γουίλφρεντ, 2 ετών και τη Ρόμι, 7 μηνών.
Για τον Johnson, που έχει αποκτήσει τουλάχιστον άλλα πέντε παιδιά, αυτός είναι ο τρίτος γάμος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης