Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Kennedy ξεσπά κατά του Fauci: Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να λογοδοτήσει για τα lockdowns και τα εμβόλια

Ο Kennedy ξεσπά κατά του Fauci: Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να λογοδοτήσει για τα lockdowns και τα εμβόλια
Δριμεία επίθεση στον Fauci για την παραδοχή πως τα εμβόλια δεν προστατεύουν από τον Covid
Σχετικά Άρθρα

Ο Robert F. Kennedy Jr. χαρακτήρισε εκπληκτικό το γεγονός πως τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν θεωρούν υπεύθυνο τον Anthony Fauci για τα σχόλιά του την Τετάρτη (13/7) πως τα εμβόλια για τον Covid δεν προστατεύουν «υπερβολικά καλά» από τον ιό.
«Ένα από τα πράγματα που είναι ξεκάθαρο από τα δεδομένα είναι ότι… τα εμβόλια —λόγω του υψηλού βαθμού μεταδοτικότητας αυτού του ιού— δεν προστατεύουν υπερβολικά καλά, όπως λέγαμε, από τη μόλυνση», σημείωσε ο Fauci.
«Είναι εκπληκτικό ότι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης επιτρέπουν στον Fauci να κάνει αβασάνιστα αυτή τη δήλωση χωρίς καμία προσπάθεια να λογοδοτήσει για τις δαπανηρές εθνικές πολιτικές και τα lockdown που βασίστηκαν στην αρχική του δήλωση πως τα εμβόλια θα εμπόδιζαν τη μετάδοση και θα τερμάτιζαν την πανδημία». είπε ο Kennedy στους The Epoch Times.
Τα lockdown αρχικά επιβλήθηκαν για να ισοπεδώσουν την καμπύλη σε δύο εβδομάδες.

«Ψέματα Fauci»

Ο Kennedy υποστηρίζει πως τα μέτρα «ήταν αντίθετα με κάθε προηγούμενη οδηγία για πανδημίες από CDC και ΠΟΥ.
Τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία ξεγελάστηκαν από όλα αυτά τα ψέματα, θα έπρεπε να ασκήσουν πίεση στους υγειονομικούς αξιωματούχους, όμως δεν πράττουν τίποτα, συνέχισε.
Ο Kennedy είναι ο συγγραφέας του βιβλίου με τις μεγαλύτερες πωλήσεις «The Real Anthony Fauci», ένα εγκυκλοπαιδικό έργο που περιλαμβάνει την ανάμειξη της Big Pharma στη δημόσια υγεία και τις ελευθερίες των ανθρώπων.
Είναι δικηγόρος, περιβαλλοντικός ακτιβιστής και ιδρυτής του Children's Health Defense.
Είναι γιος του πρώην γερουσιαστή των ΗΠΑ, Γενικού Εισαγγελέα και υποψηφίου για την προεδρία Robert F. Kennedy και ανιψιός του πρώην Δημοκρατικού Προέδρου John F. Kennedy.
«Αν δεν εμποδίζουν τη μετάδοση, τότε πώς δικαιολογεί την υποχρεωτικότητα; Ειδικά για τα παιδιά;», τόνισε.
Οι Epoch Times απευθύνθηκαν στο γραφείο του Fauci για σχόλια αλλά μέχρι στιγμής ο ιατρικός σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου δεν έχει απαντήσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης