Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Musk αρνείται το ειδύλλιο με τη σύζυγο του συνιδρυτή της Google: «Αυτά είναι εντελώς μ****ίες»

Ο Musk αρνείται το ειδύλλιο με τη σύζυγο του συνιδρυτή της Google: «Αυτά είναι εντελώς μ****ίες»
Ο Brin υπέβαλε αίτηση διαζυγίου επικαλούμενος «ανεπίλυτες διαφορές», σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα, το οποίο προσθέτει ότι ο Brin έδωσε εντολή στους συμβούλους του να πουλήσουν τις προσωπικές του επενδύσεις στις εταιρείες του Elon Musk αφότου έμαθε για την υπόθεση

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου Elon Musk υποστηρίζει ότι αυτός και ο συνιδρυτής της Google, παραμένουν φίλοι, διαψεύδοντας τις αναφορές που τον θέλουν να είχε εμπλακεί σε ερωτική σχέση με τη σύζυγό του, Νικόλ Σάναχαν.
Η απάντηση του Elon Musk  ήρθε μετά από δημοσίευμα της Wall Street Journal που έκανε λόγο για σύντομο ειδύλλιο του με την Σάναχαν.
Η εφημερίδα ανέφερε ότι το συμβάν ώθησε τον Μπριν να υποβάλει αίτηση διαζυγίου νωρίτερα φέτος και έβαλε τέλος στη μακρόχρονη φιλία των δύο δισεκατομμυριούχων.
Διαψεύδοντας το ρεπορτάζ, ο Musk έγραψε στο Twitter: «Αυτά είναι εντελώς μ****ίες.
Ο Σεργκέι και εγώ είμαστε φίλοι και ήμασταν σε ένα πάρτι μαζί χθες το βράδυ! Εχω δει τη Νικόλ μόνο δύο φορές σε τρία χρόνια, και τις δύο φορές με πολλούς άλλους ανθρώπους γύρω. Τίποτα ρομαντικό».

Ο Brin υπέβαλε αίτηση διαζυγίου επικαλούμενος «ανεπίλυτες διαφορές», σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα, το οποίο προσθέτει ότι ο Brin έδωσε εντολή στους συμβούλους του να πουλήσουν τις προσωπικές του επενδύσεις στις εταιρείες του Elon Musk αφότου έμαθε για την υπόθεση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης