Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Tetra Pak αποχωρεί από τη Ρωσία και μεταβιβάζει τμήμα της στη ρωσική διοίκηση

Η Tetra Pak αποχωρεί από τη Ρωσία και μεταβιβάζει τμήμα της στη ρωσική διοίκηση
«Για να διασφαλίσει τη συνέχεια των εργασιών των πελατών της, καθώς και να διατηρήσει τη διαθεσιμότητα βασικών προϊόντων, η εταιρεία αποφάσισε να μεταφέρει το ρωσικό τμήμα της σε μια τοπική ομάδα διαχείρισης», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση
Σχετικά Άρθρα

Η εταιρεία συσκευασιών Tetra Pak παραδίδει το ρωσικό τμήμα της στη τοπική διαχείριση λόγω αδυναμίας υποστήριξης των εργασιών της σύμφωνα με ανακοίνωση της ιδίας.
Ως αποτέλεσμα του σωρευτικού αντίκτυπου των περιορισμών στις εξαγωγές στη Ρωσική Ομοσπονδία, οι οποίοι έχουν διαταράξει τις αλυσίδες εφοδιασμού, η Tetra Pak δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει να υποστηρίζει τις δραστηριότητές της στη Ρωσία, σημειώνει η ανακοίνωση.
«Για να διασφαλίσει τη συνέχεια των εργασιών των πελατών της, καθώς και να διατηρήσει τη διαθεσιμότητα βασικών προϊόντων, η εταιρεία αποφάσισε να μεταφέρει το ρωσικό τμήμα της σε μια τοπική ομάδα διαχείρισης», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση.
Όπως διευκρινίστηκε στο TASS στην υπηρεσία Τύπου της Tetra Pak, η εταιρεία περιέρχεται στην ιδιοκτησία εκπροσώπων της τοπικής διοίκησης.
Η νέα εταιρεία θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ανεξάρτητος οργανισμός που θα επικεντρωθεί στην παραγωγή υλικού συσκευασίας σε μια εγκατάσταση στην περιοχή της Μόσχας, καθώς και στην ανάπτυξη αξιόπιστων αλυσίδων εφοδιασμού με αυξανόμενο μερίδιο τοπικών προμηθευτών, προσθέτει το υλικό.
Η Dagens Nyheter ανέφερε προηγουμένως ότι το Σουηδικό Εθνικό Συμβούλιο Εμπορίου απέρριψε το αίτημα της Tetra Pak να συνεχίσει να εξάγει τα προϊόντα της στη Ρωσία.

Σχετικά με την εταιρεία

Η Tetra Pak είναι παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων ενώ απασχολεί πάνω από 25 χιλιάδες εργαζόμενους παγκοσμίως.
Το εργοστάσιο Tetra Pak βρίσκεται στη Lobnya κοντά στη Μόσχα, η οποία είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση στη Ρωσία και την Ανατολική Ευρώπη για την παραγωγή υλικού συσκευασίας για υγρά προϊόντα διατροφής.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης