Τελευταία Νέα
Διεθνή

Great Reset: Γιατί η ευλογιά των πιθήκων εντοπίστηκε μόνο σε χώρες όπου χορηγήθηκε το εμβόλιο της Pfizer για τον covid;

Great Reset: Γιατί η ευλογιά των πιθήκων εντοπίστηκε μόνο σε χώρες όπου χορηγήθηκε το εμβόλιο της Pfizer για τον covid;
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ρωσία, το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής και όλη η Ασία βλέπουν μηδενικά «περιστατικά» ευλογιάς, ακόμη και όταν η Δυτική Ευρώπη, οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο Καναδάς υποτίθεται ότι βλέπουν ένα τεράστιο κύμα της νόσου.
Σχετικά Άρθρα
Τον «τρόμο» επιχειρούν να διασπείρουν στον πλανήτη «ειδικοί», κυβερνήσεις αλλά και διάφορα ΜΜΕ για το νέο σοκ, όπως το χαρακτηρίζουν, τον ιό που προκαλεί την ευλογιά των πιθήκων, μια ασθένεια όμως που υπάρχει επί δεκαετίες στον πλανήτη... γη.
Μετά την πανδημία του κορωνοϊού μήπως λοιπόν, θέλουν να δημιουργήσουν ένα νέο σήριαλ επιστημονικής φαντασίας που αυτή τη φορά θα την βαφτίσουν... πανδημία της ευλογιάς των πιθήκων;
Σε μια προσπάθεια να καλύψουν τον θανατηφόρο μακροπρόθεσμο αντίκτυπο της έγχυσης mRNA της Pfizer (αγγελιοφόρος RNA) –και πιθανώς και των άλλων– οι κυβερνήσεις του κόσμου συνεννοούνται με τα μέσα ενημέρωσης ώστε να κατηγοριοποιήσουν την ευλογιά ως μια νέα πανδημία, όταν η πραγματικότητα είναι ότι θα μπορούσε απλώς να είναι το αναπόφευκτο αποτέλεσμα των εμβολίων mRNA.
Και πως αποτυπώνεται αυτή η διαπίστωση;
Υπάρχει ξεκάθαρα ένα σχέδιο που προχωρά για να γίνει η ευλογιάη επόμενη παγκόσμια  πανδημία , όπως καταδεικνύεται από την προθυμία του Γενικού Διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) Tedros Adhanom Ghebreyesus να την κηρύξει παγκόσμια «έκτακτη ανάγκη για τη δημόσια υγεία».
Και  το Exposé News  και άλλοι προσπαθούν να προλάβουν την αφήγηση προσφέροντας μια διαφορετική εκδοχή της ιστορίας.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ρωσία, το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής και όλη η Ασία βλέπουν μηδενικά «περιστατικά» ευλογιάς, ακόμη και όταν η Δυτική Ευρώπη, οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο Καναδάς υποτίθεται ότι βλέπουν ένα τεράστιο κύμα της νόσου.
Πώς μπορεί να συμβεί αυτό εάν οι ασθένειες είναι μη... φυλετικές; Μήπως δεν μας λένε την αλήθεια για την ευλογιά;

Η ευλογιά των πιθήκων δεν διακρίνεται από την ανεμοβλογιά (και τον έρπητα ζωστήρα) - Μελέτη του 1988

Διάφοροι τύποι ευλογιάς των πιθήκων κυκλοφορούν σε μέρη της Αφρικής τα τελευταία τουλάχιστον 50 χρόνια.
Ποτέ δεν έφυγαν από την ήπειρο, αλλά τώρα, ξαφνικά, υποτίθεται ότι πιστεύουμε ότι η ασθένεια ξέφυγε ως δια μαγείας από την Αφρική και τώρα κυκλοφορεί σε όλη τη Δύση συγκεκριμένα, και ακριβώς στην πλάτη μιας άλλης παγκόσμιας πλανδημίας με παρόμοια ύποπτη προέλευση;
Αποδεικνύεται ότι μια επιστημονική μελέτη που δημοσιεύθηκε το 1988 διαπίστωσε ότι είναι σχεδόν αδύνατο να διακρίνει κανείς τη διαφορά μεταξύ της ευλογιάς των πιθήκων και της ανεμοβλογιάς.
Και η ενήλικη εκδοχή της ανεμοβλογιάς δεν είναι καμία άλλη έρπητα ζωστήρα, μια ενήλικη μορφή της νόσου που είναι πολύ χειρότερη από την παιδική εκδοχή.
«Και όπως ο άλλος ξάδερφός του, ο έρπης των γεννητικών οργάνων, η ανεμοβλογιά μπορεί να είναι σιωπηλή για πολλά χρόνια, να κρύβεται μέσα στα νευρικά κύτταρα και μπορεί να επανενεργοποιηθεί αργότερα, προκαλώντας όλεθρο με τη μορφή της βασανιστικής δερματικής διαταραχής, του έρπητα ζωστήρα, που είναι ένα εξάνθημα που προκαλεί φουσκάλες. » προσθέτει το Exposé News, συνδέοντάς το με την συμπεριφορά των ομοφυλόφιλων ανδρών που την προσβάλλουν και τη διαδίδουν ενεργά.
«Αυτό που σας λένε είναι ότι η «ευλογιά των πιθήκων» αποτελεί την λοίμωξη από έρπητα που προκαλείται από το εμβόλιο COVID-19, μια αυτοάνοση νόσο με φουσκάλες και άλλες ασθένειες που προκαλούνται από ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα που προκαλείται από τον εμβολιασμό κατά του  κορωνοϊό».
Εάν όλα αυτά είναι αλήθεια – και σίγουρα φαίνεται να είναι μια ισχυρή πιθανότητα – τότε για άλλη μια φορά ο κόσμος δεέχεται ψέματα από τις «αρχές».
Οι ενέσεις που επιβλήθηκαν στους ανθρώπους στο όνομα της καταπολέμησης του «COVID» τροφοδοτούν τώρα ένα νέο ξέσπασμα έρπητα ζωστήρα που προκαλείται από τα εμβόλια, τον οποίο αποκαλούν ευλογιά των πιθήκων.
Και ο στόχος, προφανώς, είναι να οριστικοποιηθεί μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων και μια μεγάλη επαναφορά (Great Reset) για ολόκληρο τον πλανήτη.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης