Τελευταία Νέα
Διεθνή

Medvedev: Ο Zelensky θα δικαστεί ή θα επιστρέψει ως κωμικός σε δεύτερους ρόλους – Στο Soledar οι Ουκρανοί έχασαν 2.000 άτομα

Medvedev: Ο Zelensky θα δικαστεί ή θα επιστρέψει ως κωμικός σε δεύτερους ρόλους – Στο Soledar οι Ουκρανοί έχασαν 2.000 άτομα
Οι απώλειες της μηχανοκίνητης ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας κοντά στο Soledar ξεπέρασαν τις 2 χιλιάδες στρατιώτες....

Με μια πολύ σκληρή γλώσσα όπως συνηθίζει εσχάτως, ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας (SB) της Ρωσικής Ομοσπονδίας Dmitry Medvedev στοχοποίησε τον Zelensky τον Ουκρανό Πρόεδρο… τονίζοντας ότι η τύχη του θα είναι είτε ένα δικαστήριο για εγκλήματα πολέμου, είτε θα επιστρέψει ως κωμικός σε τηλεοπτικές σειρές αλλά σε δεύτερους ρόλους, ούτε καν ως πρωταγωνιστής…
Εν τω μεταξύ το 98%, προσέξτε 98% των Ουκρανών με βάση δημοσκόπηση υποστηρίζει ότι θα κερδίσουν την Ρωσία στον πόλεμο οι Ουκρανοί.
Προφανώς και η δημοσκόπηση δεν διεξήχθη στα κατεχόμενα από την Ρωσία εδάφη της Ουκρανίας…

Ο Zelensky περιμένει ένα δικαστήριο ή μια επιστροφή σε κωμικές παραστάσεις σε δεύτερους ρόλους

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας (SB) της Ρωσικής Ομοσπονδίας Dmitry Medvedev πιστεύει ότι δεν υπάρχουν άλλες επιλογές για τον Ουκρανό Πρόεδρο Zelensky εκτός από ένα δικαστήριο ή μια επιστροφή σε δεύτερους ρόλους σε κωμικές εκπομπές.
Η Γραμματεία του Αναπληρωτή Προέδρου του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας επιβεβαίωσε στο TASS τη γνησιότητα των απαντήσεων.
Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε ποιο αποτέλεσμα βλέπει για τον Zelensky, τόνισε τα εξής: «Ένα δικαστήριο ή επιστροφή σε μια κωμική παράσταση σε δεύτερους ρόλους».

Ο Dmitry Medvedev εξήγησε επίσης ότι είχε επισκεφθεί το Luhansk πρόσφατα για να συζητήσει πώς να βελτιωθεί η προστασία των κατοίκων των Λαϊκής Δημοκρατίας του Luhansk και του Donetsk και άλλων απελευθερωμένων περιοχών.
Μάλιστα πρόσθεσε ότι δεν φοβάται να βρεθεί στην εμπόλεμη ζώνη. «Ας μας φοβούνται».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Luhansk, ο Dmitry Medvedev συναντήθηκε με την ηγεσία της δημοκρατίας.
Ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας πραγματοποίησε επίσης συνάντηση για τα μέτρα προτεραιότητας για τη διασφάλιση της ασφάλειας των κατοίκων του Donbass. Συμμετείχαν ο Γενικός Εισαγγελέας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Igor Krasnov, ο πρώτος αναπληρωτής επικεφαλής της προεδρικής διοίκησης Sergei Kiriyenko, ο υπουργός Εσωτερικών Vladimir Kolokoltsev, ο υπουργός Κατασκευών Irek Fayzullin, ο διευθυντής FSB Alexander Bortnikov, ο επικεφαλής της Ερευνητικής Επιτροπής Alexander Bastrykin.

Οι Ουκρανοί στο Soledar έχασαν 2.000 στρατιώτες…

Πάνω από 2.000 στρατιώτες έχασαν οι Ουκρανοί, υποστηρίζει το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Soledar.
Οι απώλειες της μηχανοκίνητης ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας κοντά στο Soledar ξεπέρασαν τις 2 χιλιάδες στρατιώτες....

Ως αποτέλεσμα των επιθετικών ενεργειών των ρωσικών δυνάμεων στην περιοχή Soledar, οι απώλειες της 14ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ανήλθαν σε περισσότερα από 2 χιλιάδες άτομα.
Τα υπολείμματα της ταξιαρχίας αποσύρθηκαν σε μετόπισθεν, η ταξιαρχία διαλύθηκε».

Δημοσκόπηση, το 98% των πολιτών πιστεύει στη νίκη της Ουκρανίας

Το 98% των Ουκρανών πιστεύει στη νίκη της Ουκρανίας επί της Ρωσίας και το 91% εγκρίνει το έργο του Προέδρου Zelensky.
Αυτό προκύπτει από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις 27-28 Ιουνίου από την Sociological Evaluation Group.
Μόνο το 1% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι δεν πιστεύει στη νίκη της Ουκρανίας ενώ ένα άλλο 1% δήλωσε ότι είναι αναποφάσιστο. Σε προηγούμενη δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε τον Απρίλιο, το 97% των Ουκρανών δήλωσαν ότι πιστεύουν στη νίκη της Ουκρανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης