Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κίνα – Σαγκάη: Παράταση μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου για τα διαγνωστικά τεστ COVID-19

Κίνα – Σαγκάη: Παράταση μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου για τα διαγνωστικά τεστ COVID-19

Ένα κρούσμα με συμπτώματα και τρία ασυμπτωματικά το προηγούμενο 24ωρο στη Σαγκάη

Σχετικά Άρθρα

Στη Σαγκάη, την πολυπληθέστερη πόλη της Κίνας, παρατείνεται η απαίτηση διαγνωστικού τεστ για την COVID-19, αλλά και ο δωρεάν διαγνωστικός έλεγχος μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, σε μία προσπάθεια να διατηρηθεί ο ελέγχου της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Έτσι, όπως ανακοίνωσαν οι κινεζικές αρχές, όσοι πολίτες που δεν θα έχουν μία καταγραφή τεστ νουκλεϊκού οξέος εντός 7 ημερών θα σημαίνονται με έναν κίτρινο κωδικό στο υγειονομικό σύστημα της πόλης, που θα τους απαγορεύει την πρόσβαση σε μερικούς δημόσιους χώρους.
Στη Σαγκάη καταγράφηκαν το Σάββατο 13/8 οι υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν ότι εντοπίστηκε ένα κρούσμα με συμπτώματα και τρία ασυμπτωματικά το προηγούμενο 24ωρο.
Για 2.144 κρούσματα στην Κίνα στις 12/8 από τα οποία τα 704 ήταν συμπτωματικά, έκανε λόγο η αρμόδια υγειονομική επιτροπή της Κίνας.
Στο μεταξύ, η επαρχία Χαϊνάν στα νότια της Κίνας έχει δεχθεί το χειρότερο πλήγμα με 594 συμπτωματικές μολύνσεις και 832 ασυμπτωματικές, όπως αναφέρθηκε για την πορεία των κρουσμάτων το προηγούμενο 24ωρο. Στην επαρχία αυτή θα συνεχιστεί στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η εφαρμογή σκληρών περιορισμών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης