Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σάλος με τα πάρτι της πρωθυπουργού της Φινλανδίας - Ελέγχεται για ναρκωτικά

Σάλος με τα πάρτι της πρωθυπουργού της Φινλανδίας - Ελέγχεται για ναρκωτικά
Ο Φινλανδός βουλευτής Mikko Kärnä, από το Κόμμα Κέντρου του συνασπισμού του Marin, προέτρεψε την πρωθυπουργό να κάνει τεστ ναρκωτικών και να δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα
Σάλος έχει προκληθεί με την πρωθυπουργό της Φινλανδίας, Sanna Marin, καθώς σύμφωνα με την φινλανδική εφημερίδα Iltalehti, εθεάθη σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να κάνει πάρτι με πολλές φινλανδικές προσωπικότητες, συμπεριλαμβανομένου του βουλευτή Ilmari Nurminen και της παρουσιάστριας των μέσων ενημέρωσης Tinni Wikström.
Στο βίντεο που διέρρευσε, η Marin φαίνεται να χορεύει πληθωρικά με πολλούς φίλους και στο βάθος ακούγονται άνθρωποι να φωνάζουν για κοκαΐνη, σύμφωνα με φινλανδικά μέσα.
Ο Φινλανδός βουλευτής Mikko Kärnä, από το Κόμμα Κέντρου του συνασπισμού του Marin, προέτρεψε την πρωθυπουργό να κάνει τεστ ναρκωτικών και να δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα.
«Οι πολίτες μπορούν επίσης να το περιμένουν από την πρωθυπουργό τους», έγραψε στο Twitter.

Αρνείται τα περί ναρκωτικών η Sanna Marin

Σε συνέντευξη Τύπου το πρωί της Πέμπτης, η Sanna Marin αρνήθηκε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και είπε ότι δεν είχε «τίποτα να κρύψει».
«Χόρεψα, τραγούδησα, γιόρτασα, έκανα νόμιμα πράγματα», είπε ο πρωθυπουργός.
Η Sanna Marin κατηγόρησε για δημοσιοποίηση ιδιωτικών στιγμών.
«Επίστευα ότι, εφόσον τα βίντεο ήταν σε ιδιωτική εκδήλωση, δεν θα δημοσιεύονταν», είπε η Sanna Marin.
«Είναι άσχημο που έχουν δημοσιευτεί».
Η Sanna Marin δέχθηκε πυρά τον περασμένο Δεκέμβριο επειδή είχε μια βραδινή έξοδο λίγο αφότου ένας κυβερνητικός συνάδελφός της βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης