Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αυτή είναι φερόμενη δολοφόνος της κόρης Dugin: Βίντεο - ντοκουμέντο δημοσίευσαν οι Ρώσοι

Αυτή είναι φερόμενη δολοφόνος της κόρης Dugin: Βίντεο - ντοκουμέντο δημοσίευσαν οι Ρώσοι
Putin: «Κατάπτυστο έγκλημα» η δολοφονία της κόρης του ρώσου ιδεολόγου Dugin

Η ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) κατηγόρησε τη Δευτέρα τις μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας για τηδολοφονία της Daria Dugina, κόρης του  Ρώσου διανοούμενου Aleksander Duginτου Σάββατο.
Η FSB είπε ότι η επίθεση διεξήχθη από μια Ουκρανή, γεννηθείσα το 1979, την οποία κατονόμασε.
To όνομα της γυναίκας αυτής, σύμφωνα με τη ρωσική υπηρεσία, είναι Natalia Vovk.
Βίντεο που δημοσίευσαν και αναπαράγεται στα ρωσικά ΜΜΕ δείχνει τη Vovk που σύμφωνα με τη Μόσχα είναι ειδική πράκτορας της Ουκρανίας, σε διάφορες φάσεις στη Ρωσία. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η Βοβκ έμενε σε διαμέρισμα στην ίδια πολυκατοικία με την Ντάγκινα.
Το βίντεο δείχνει πως εισέρχεται στη Ρωσία, μετακομίζει στο ίδιο σπίτι με το θύμα και φεύγει για την Εσθονία.

Αρχικά, φαίνεται ότι η Βοβκ ανοίγει το καπό του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια του ελέγχου και τα μαλλιά της είναι ανοιχτόχρωμα.
Μπήκε στο σπίτι της Ντάγκινα ήδη ως μελαχρινή, η Dugina είχε το ίδιο χρώμα μαλλιών όταν έφυγε από τη Ρωσία.

Η δράστις είχε παραστεί σε εκδήλωση έξω από τη Μόσχα το βράδυ του Σαββάτου στην οποία βρίσκονταν επίσης η Ντούγκινα και ο πατέρας της, πριν πραγματοποιήσει «ελεγχόμενη έκρηξη» στο αυτοκίνητο της Ντούγκινα και φύγει από τη Ρωσία για να πάει στην Εσθονία, σύμφωνα με την FSB.

Putin: «Κατάπτυστο έγκλημα» η δολοφονία της κόρης του ρώσου ιδεολόγου Dugin

Ο Ρώσος πρόεδρος Putin χαρακτήρισε σήμερα «κατάπτυστο έγκλημα» τον θάνατο της κόρης του ιδεολόγου που υποστηρίζει την επίθεση στην Ουκρανία Αλεξάντρ Ντούγκιν σε έκρηξη αυτοκινήτου κοντά στη Μόσχα, για τον οποίο οι ρωσικές αρχές κατηγορούν το Κίεβο.
«Ένα κατάπτυστο, σκληρό έγκλημα έκοψε το νήμα της ζωής της Daria Dugina, ενός λαμπρού, ταλαντούχου ανθρώπου, με αληθινή ρωσική καρδιά, ευγενική, αγαπητή, συμπονετική και ανοιχτή. Δημοσιογράφος, επιστήμονας, φιλόσοφος, πολεμική ανταποκρίτρια, υπηρέτησε με εντιμότητα τον λαό και την πατρίδα, αποδεικνύοντας με τις πράξεις της τι σημαίνει να είσαι πατριώτης της Ρωσίας» , αναφέρεται στο συλλυπητήριο τηλεγράφημα που έστειλε ο Ρώσος πρόεδρος στην οικογένεια της Daria Dugina.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης