Τελευταία Νέα
Διεθνή

Mundo Deportivo: Η UEFA μπορεί να αποκλείσει την Barcelona από το Champions League

Mundo Deportivo: Η UEFA μπορεί να αποκλείσει την Barcelona από το Champions League
Σε ό,τι αφορά την Μπαρτσελόνα, τη Γιουβέντους, τη Ρόμα, τη Μίλαν και άλλους συλλόγους, ενδέχεται να επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών, καθώς και συμμετοχή σε διοργανώσεις υπό την αιγίδα της UEFA, σύμφωνα με την Mundo Deportivo

Η καταλανική Μπαρτσελόνα ήταν μεταξύ των 20 συλλόγων που βρίσκονται υπό την εποπτεία της Ένωσης Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών (UEFA) λόγω πιθανής παραβίασης των κανόνων του οικονομικού ευ αγωνίζεσθαι.
Σε ό,τι αφορά την Μπαρτσελόνα, τη Γιουβέντους, τη Ρόμα, τη Μίλαν και άλλους συλλόγους, ενδέχεται να επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών, καθώς και συμμετοχή σε διοργανώσεις υπό την αιγίδα της UEFA, σύμφωνα με την Mundo Deportivo.
Θυμίζουμε ότι Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται σε δικαστική μάχη με την UEFA για την πιθανή δημιουργία της Super League, οπότε η σχέση τους γίνεται όλο και πιο τεταμένη.
Αυτή η σεζόν θα είναι η τελευταία με τους ισχύοντες κανόνες του οικονομικού fair play στην UEFA. Από την επόμενη σεζόν, το κόστος μεταγραφών, οι μισθοί και οι προμήθειες θα μειώνονται ετησίως έως ότου φτάσουν το 70% έως το 2025.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης