Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προβλήματα στο Facebook: «Μπερδεύτηκε» η ροή ειδήσεων και εμφανίζει σχόλια σε σελίδες διασήμων

Προβλήματα στο Facebook: «Μπερδεύτηκε» η ροή ειδήσεων και εμφανίζει σχόλια σε σελίδες διασήμων
Το ζήτημα φαίνεται να επηρεάζει χρήστες σε όλο τον κόσμο, με αναφορές να υπάρχουν από Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Καναδά, Μεξικό, Ιταλία, Γαλλία, ΗΠΑ, Πολωνία και Αυστραλία

Χρήστες του Facebook σε όλο τον κόσμο αναφέρουν προβλήματα κατά την προσπάθειά τους να περιηγηθούν στη δημοφιλή εφαρμογή.
Ο κόσμος αναφέρει στο Twitter πως εμφανίζονται συνέχεια στην αρχική τους σε σελίδα τυχαία σχόλια από σελίδες διασήμων.
Εκπρόσωπος της Meta ανέφερε στο Sky News πως έχουν δει τις αναφορές και εργάζονται στο να επιλυθούν τα προβλήματα, ενώ ζητούν συγγνώμη για την αναστάτωση.Το DownDetector έλαβε χιλιάδες αναφορές για το περίεργο αυτό φαινόμενο στο Facebook.
Ως φαίνεται αν κάποιος έχει κάνει κάποια δημοσίευση στη σελίδα διασήμου προσώπου, τότε όλοι οι άλλοι που ακολουθούν αυτό το άτομο θα δουν τη δημοσίευση να εμφανίζεται στη ροή ειδήσεων τους.

 
 
 

Τέτοιες αναρτήσεις σε δημοφιλείς σελίδες συνήθως φιλτράρονται από έναν αλγόριθμο και θεωρείται πως πρόκειται για κάποιο bug.

Το ζήτημα φαίνεται να επηρεάζει χρήστες σε όλο τον κόσμο, με αναφορές να υπάρχουν από Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Καναδά, Μεξικό, Ιταλία, Γαλλία, ΗΠΑ, Πολωνία και Αυστραλία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης