Τελευταία Νέα
Διεθνή

Jens Stoltenberg: Οι ρωσικές στρατιωτικές δυνατότητες στην Αρκτική αποτελούν στρατηγική πρόκληση για το ΝΑΤΟ

Jens Stoltenberg: Οι ρωσικές στρατιωτικές δυνατότητες στην Αρκτική αποτελούν στρατηγική πρόκληση για το ΝΑΤΟ
"Η σημασία του Βορρά αυξάνεται για το ΝΑΤΟ και για τον Καναδά, επειδή βλέπουμε μια σημαντική ρωσική στρατιωτική ανάπτυξη με νέες βάσεις, νέα οπλικά συστήματα", δήλωσε ο Stoltenberg.
Σχετικά Άρθρα

Οι δυνατότητες της Ρωσίας στον Βορρά αποτελούν στρατηγική πρόκληση για το ΝΑΤΟ και η συμμαχία χρειάζεται μια ισχυρή παρουσία στην περιοχή της Αρκτικής, δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg κατά την επίσκεψή του στον Καναδά, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
"Η σημασία του Βορρά αυξάνεται για το ΝΑΤΟ και για τον Καναδά, επειδή βλέπουμε μια σημαντική ρωσική στρατιωτική ανάπτυξη με νέες βάσεις, νέα οπλικά συστήματα", δήλωσε ο Stoltenberg, ο οποίος έκανε δηλώσεις δίπλα στον Καναδό πρωθυπουργό.
"Η γεωπολιτική κατάσταση έχει αλλάξει τους τελευταίους μήνες, για αυτό και κατανοώντας ότι η Ρωσία αποτελεί αυξανόμενη ανησυχία για όλους μας, είναι επίκαιρο να μοιραστούμε με τον Γενικό Γραμματέα και με το ΝΑΤΟ όλα όσα κάνει ο Καναδάς μέσω της NORAD", είπε ο Καναδός πρωθυπουργός, αναφερόμενος στον αμερικανο-καναδικό βορειοαμερικανικό αμυντικό οργανισμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης