Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εκπρόσωπος του Πενταγώνου ανακοίνωσε την επιτάχυνση της παραγωγής συστημάτων HIMARS για να βοηθήσει το Κίεβο

Εκπρόσωπος του Πενταγώνου ανακοίνωσε την επιτάχυνση της παραγωγής συστημάτων HIMARS για να βοηθήσει το Κίεβο
Περιλαμβάνει την παροχή χρηματοδότησης για την αγορά περισσότερων μηχανημάτων, την επέκταση των γραμμών προϊόντων και την υποστήριξη πρόσθετων προσλήψεων και ανάπτυξης εργατικού δυναμικού

Σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν το Κίεβο, οι Ηνωμένες Πολιτείες επιταχύνουν την παραγωγή συστημάτων πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης HIMARS, αναφέρει το Newsweek, επικαλούμενο αξιωματούχο του Πενταγώνου.
Όπως σημειώνει η εφημερίδα, αυτό έγινε γνωστό με φόντο τις ανακοινώσεις Biden για παροχή νέου πακέτου στρατιωτικής βοήθειας στο Κίεβο ύψους σχεδόν 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Συγκεκριμένα, αυτό δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ για την απόκτηση William Laplant μετά την επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Lockheed Martin στο Κάμντεν του Αρκάνσας, οι οποίες παράγουν κατευθυνόμενους πυραύλους HIMARS και GMLRS.
«Καθώς συνεχίζουμε να παρέχουμε βοήθεια ασφαλείας στην Ουκρανία, εργαζόμαστε με τη βιομηχανία για να επιταχύνουμε την παραγωγή κρίσιμων όπλων και συστημάτων», δήλωσε ο LaPlante.
«Αυτό περιλαμβάνει την παροχή χρηματοδότησης για την αγορά περισσότερων μηχανημάτων, την επέκταση των γραμμών προϊόντων και την υποστήριξη πρόσθετων προσλήψεων και ανάπτυξης εργατικού δυναμικού».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης