Διεθνή

Lufthansa: Ανεστάλη η απεργία των πιλότων - Η εταιρεία συμφώνησε για για τους μισθούς

Lufthansa: Ανεστάλη η απεργία των πιλότων - Η εταιρεία συμφώνησε για για τους μισθούς
Ανεστάλη τελικά η προγραμματισμένη απεργία των πιλοτών της Lufthansa, καθώς η αεροπορική εταιρεία προχώρησε σε αύξηση της αμοιβής τους.
Σχετικά Άρθρα

Θετικά νέα για εκατοντάδες εργαζόμενους στην αεροπορική εταιρεία Lufthansa καθώς η εταιρεία απέτρεψε μια νέα απεργία των πιλότων προχορώντας σε αύξηση της αμοιβής τους, μια κίνηση που θα αποφύγει τις ακυρώσεις πρήσεων, ενώ θα περιπλέξει τις προσπάθειες της αεροπορικής εταιρείας να αυξήσει τα κέρδη και να αποπληρώσει το χρέος.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του συνδικάτου πιλότων VC το σωματείο αποφάσισε να αναστείλει μια προγραμματισμένη διήμερη απεργία που επρόκειτο να ξεκινήσει μετά τα μεσάνυχτα αφού η Lufthansa βελτίωσε την προσφορά της.

Οι μετοχές της Lufthansa διαπραγματεύτηκαν 3,1% υψηλότερα στις 14:48 στη Φρανκφούρτη, ενώ η μετοχή της εταιρείας έχει υποχωρήσει περίπου 3% από την αρχή του έτους.

Εν κατακλείδι, να σημειωθεί, ότι στα τέλη του περασμένου μήνα, το σωματείο -- το οποίο εκπροσωπεί περίπου 9.600 μέλη -- ψήφισε συντριπτικά υπέρ των απεργιών, καθώς οι πιλότοι της Lufthansa απαιτούν αυξήσεις μισθών για να αντισταθμίσουν τη σχεδόν διψήφια αύξηση των τιμών καταναλωτή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης