Τελευταία Νέα
Διεθνή

Turchak (Ρωσία): Δημοψηφίσματα στο Donbass και τα «απελευθερωμένα εδάφη» της Ουκρανίας στις 4 Νοεμβρίου 2022

Turchak (Ρωσία): Δημοψηφίσματα στο Donbass και τα «απελευθερωμένα εδάφη» της Ουκρανίας στις 4 Νοεμβρίου 2022
«Επικοινωνούμε με τους ανθρώπους εκεί καθημερινά, ακούμε τι λένε, βλέπουμε τις διαθέσεις τους. Ήταν έτοιμοι για αυτό για πολύ καιρό», τόνισε ο Turchak

Ο γραμματέας του Γενικού Συμβουλίου του κόμματος Ενωμένη Ρωσία Turchak προτείνει να διεξαχθεί το δημοψήφισμα για την είσοδο του Ντονμπάς και των απελευθερωμένων εδαφών στη Ρωσία, στις 4 Νοεμβρίου την αποκαλούμενη Ημέρα Εθνικής Ενότητας.
«Είναι σωστό να γίνουν δημοψηφίσματα στο Ντονμπάς και στα απελευθερωμένα εδάφη στις 4 Νοεμβρίου», δήλωσε ο Turchak την Τετάρτη 7/9, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του κόμματος.
Ο ίδιος χαρακτήρισε συμβολική την ψηφοφορία την εν λόγω ημέρα.
«Η Ημέρα Εθνικής Ενότητας είναι μια ιστορική ημερομηνία που μας ενώνει όλους στον χώρο του Ρωσικού Κόσμου, τον οποίο ονειρεύονται οι κάτοικοι του Ντονμπάς και των απελευθερωμένων περιοχών», είπε ο Turchak .
Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα μιας δημοσκόπησης σχετικά με την ετοιμότητα των κατοίκων των απελευθερωμένων περιοχών να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία και να γίνουν μέρος της Ρωσίας, σημείωσε ότι τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης «επιβεβαιώνουν το προφανές».
"Αυτή η μέτρηση επιβεβαιώνει μόνο το προφανές.
Η Ενωμένη Ρωσία εργάζεται σε αυτά τα εδάφη από τις πρώτες μέρες του SVO.
Επικοινωνούμε με τους ανθρώπους εκεί καθημερινά, ακούμε τι λένε, βλέπουμε τις διαθέσεις τους.
Ήταν έτοιμοι για αυτό για πολύ καιρό», τόνισε ο Turchak.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης