Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κίνα: Ακυρώσεις πτήσεις και δρομολογίων τρένων εν αναμονή του ισχυρού τυφώνα Muifa - Προειδοποίηση για πλημμύρες

Κίνα: Ακυρώσεις πτήσεις και δρομολογίων τρένων εν αναμονή του ισχυρού τυφώνα Muifa - Προειδοποίηση για πλημμύρες
Ο τυφώνας Muifa εκτιμάται από τους μετεωρολόγους πως θα κινηθεί με ταχύτητα 20-25 χιλιομέτρων/ώρα

Την υψηλότερη προειδοποίηση για τροπικό κυκλώνα εξέδωσε η Κίνα, καθώς ο τυφώνας Muifa πλησιάζει τις πυνκοκατοικημένες περιοχές στο δέλτα του ποταμού Γιανγκτσέ, με τη Σαγκάη και άλλες πόλεις να ακυρώνουν πτήσεις και δρομολόγια τρένων, αλλά και να αναστέλλουν τη λειτουργία λιμένων.
Ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις στα αεροδρόμια Πουντόνγκ και Χονγκτσιάο της Σαγκάης, στα αεροδρόμια Τζοουσάν και Νινγκμπό, στην πόλη Χανγκτζόου (νοτιοδυτικά της Σαγκάης) θα σταματήσουν οι πτήσεις εσωτερικού από το βράδυ, στον κόμβο ανεφοδιασμού πλοίων στην παράκτια επαρχία Τζετζιάνγκ ανεστάλη η εκφόρτωση και φόρτωση πετρελαίου και δόθηκε εντολή στα δεξαμενόπλοια να παραμείνουν στα αγκυροβόλιά τους.
Μέχρι την Πέμπτη 15/9 , σύμφωνα με τη προειδοποίηση που εξέδωσε η Σαγκάη ανακοινώνοντας σχέδια για μείωση της ταχύτητας στα υπέργεια τρένα ή κλείσιμο σταθμών, αναμένονται ριπές ανέμου και σφοδρές βροχοπτώσεις.
Ο τυφώνας Muifa εκτιμάται από τους μετεωρολόγους πως θα κινηθεί βορειοδυτικά με ταχύτητα 20-25 χιλιομέτρων/ώρα και θα πλήξει τις παράκτιες περιοχές στην επαρχία Τζετζιάνγκ απόψε, θα περάσει από τον Κόλπο Χανγκτζόου και θα φθάσει στη Σαγκάη.
Ήδη, οι αρχές της Τζετζιάνγκ εξέδωσαν «κόκκινη προειδοποίηση» για πλημμύρες σε πολλές περιοχές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης