Διεθνή

Ρωσία: Η Κρατική Δούμα εξετάζει το ενδεχόμενο να καλέσει τον Υπουργό Άμυνας Shoigu να δώσει εξηγήσεις

Ρωσία: Η Κρατική Δούμα εξετάζει το ενδεχόμενο να καλέσει τον Υπουργό Άμυνας Shoigu να δώσει εξηγήσεις
Η σχετική πρόταση κατατέθηκε από το μικρό κόμμα  «Δίκαιη Ρωσία» που υποστηρίζει την εκστρατεία της Ρωσίας στην Ουκρανία
Σχετικά Άρθρα

Tο Συμβούλιο της Κρατικής Δούμας (Κάτω Βουλή) εξετάζει το ενδεχόμενο να καλέσει τον υπουργό Άμυνας Sergey Shoigu για να του θέσει ερωτήσεις σε κλειστή συνεδρίαση, γράφει σήμερα η εφημερίδα Kommersant, επικαλούμενη τον γνωστό βουλευτή Sergey Mironov.
Είναι σχεδόν άγνωστο για την Κρατική Δούμα να καλεί έναν υπουργό Άμυνας να λογοδοτήσει.
Ωστόσο, οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας έχουν επικριθεί ανοιχτά από στρατιωτικούς σχολιαστές αυτή την εβδομάδα, αφού έχασαν τον έλεγχο μεγάλων τμημάτων της περιοχής του Kharkiv της Ουκρανίας έπειτα από την αστραπιαία προέλαση των ουκρανικών δυνάμεων.
Ο Mironov, ο οποίος είναι ένθερμος υποστηρικτής της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και αρχηγός του μικρού φιλοκρεμλινικού κόμματος «Δίκαιη Ρωσία», φέρεται να είπε ότι το Συμβούλιο της Κρατικής Δούμας που διαχειρίζεται τις επιχειρήσεις του επιμελητηρίου θα συζητήσει το θέμα την Δευτέρα.
Ο Mironov σε σημερινή του ανάρτηση στο Twitter έγραψε ότι το κόμμα του πρότεινε τη διεξαγωγή συνεδρίασης με τη συμμετοχή του Shoigu «όπου οι βουλευτές θα μπορούν να μιλήσουν μαζί του κεκλεισμένων των θυρών και να του θέσουν όλες τις ερωτήσεις που ενδιαφέρουν εμάς και τους πολίτες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης