Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Οι δευτερογενείς συνέπειες των κυρώσεων δεν απειλούν την οικονομική συνεργασία με την Κίνα

Ρωσία:  Οι δευτερογενείς συνέπειες των κυρώσεων δεν απειλούν την οικονομική συνεργασία με την Κίνα

Ο Dmitry Peskov τόνισε ότι αποτελεί σημαντικό στόχο η ώθηση στην ανάπτυξη των διμερών σχέσεων μεταξύ Ρωσίας και Κίνας η αυξηση του όγκου του διμερούς εμπορίου  

Σχετικά Άρθρα

Η απειλή από τις δευτερογενείς συνέπειες των κυρώσεων είναι υπαρκτή, αλλά δεν μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την οικονομική συνεργασία μεταξύ Ρωσίας και Κίνας, δήλωσε την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 ο εκπρόσωπος του Ρώσου Προέδρου Dmitry Peskov.
«Όχι, φυσικά, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που περιπλέκουν τις διμερείς συναλλαγές και η απειλή από τις δευτερογενείς συνέπειες των κυρώσεων, φυσικά ασκεί αρνητικό αντίκτυπό.
Δεν μπορούν όμως να έχουν σημαντική επίδραση, αφού η συνολική τάση εξακολουθεί να είναι θετική με όρους ανάπτυξης», επισήμανε, σχολιάζοντας στον δημοσιογράφο Pavel Zarubin τις αναφορές ότι οι κινεζικές εταιρείες φοβούνται τις αμερικανικές κυρώσεις και φέρονται να βάζουν φρένο στη συνεργασία με τη Ρωσία.
Σε γενικές γραμμές,  τόνισε ότι «η ώθηση στην ανάπτυξη των διμερών σχέσεων [μεταξύ Ρωσίας και Κίνας], και του κύκλου εργασιών του διμερούς εμπορίου, είναι σημαντικό γεγονός - κάτι που είναι σπουδαία εξέλιξη».

www.bankingnews.gr

 

 

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης