Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πόλεμος - Ουκρανία: Ο Abramovich (Ρωσία) μοίρασε iPhone στους Βρετανούς αιχμαλώτους: «Είναι θρύλος, δεν πιστεύαμε ότι είναι εκείνος»

tags :
Πόλεμος - Ουκρανία: Ο Abramovich (Ρωσία) μοίρασε iPhone στους Βρετανούς αιχμαλώτους: «Είναι θρύλος, δεν πιστεύαμε ότι είναι εκείνος»
Όπως γράφει η Daily Mail, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού συζητούσαν για ποδόσφαιρο έφαγαν μπριζόλες, καναπεδάκια και τιραμισού

Η ανταλλαγή αιχμαλώτων πολέμου είναι για ακόμη μια φορά γεγονός καθώς 215 στρατιώτες είναι πια ελέυθεροι.
 Ανάμεσα στους αιχμαλώτους βρίσκονταν και 5 Βρετανοί υπήκοοι.
Οι Σαουδική Αραβία και Τουρκία ήταν οι χώρες που μεσολάβησαν για την απελευθέρωση των αιχμαλώτων μεταξύ Ρωσίας Ουκρανίας.
Κομβικό ρόλο ωστόσο διαδραμάτισε και ο πρώην ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Abramovich.
Με ποιον τρόπο;
Ο Abramovich τους μετέφερε με ιδιωτικό τζετ από τη Ρωσία στη Σαουδική Αραβία.
Τους μοίρασε iPhones 13 για να μπορούν να τηλεφωνήσουν στην οικογένειά τους και να τους ενημερώσουν ότι επιστρέφουν σώοι και ασφαλείς στη Βρετανία.

Τι είπαν οι Βρετανοί αιχμάλωτοι

Ο πρώην αιχμάλωτος John Hartning δήλωσε στην «Sun»: «Είναι θρύλος. Τον λατρεύουμε και είμαι τόσο ευγνώμων για τις προσπάθειές του».
Αρχικά βέβαια νόμιζαν πως είναι απλά κάποιος που μοιάζει στον Abramovich: «Δεν τον κατάλαβα και ο Σον μου είπε ότι του μοιάζει.
Τον πλησίασε στο αεροπλάνο και τον ρώτησε από πού είναι και τού είπε «από το Λονδίνο».
Τότε ο Σον απάντησε: «Μοιάζεις με τον Abramovich » και εκείνος του είπε: «Αυτό συμβαίνει επειδή… αυτός είμαι, κύριε». Δεν μπορούσε να του πιστέψει.
Στη συνέχεια έκανα ένα αστείο λέγοντας πως ο Σον είναι οπαδός της Γουέστ Χαμ και όλοι γελάσαμε».
Όπως γράφει η Daily Mail, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού συζητούσαν για ποδόσφαιρο έφαγαν μπριζόλες, καναπεδάκια και τιραμισού.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης